reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Dobra i spełniająca swoją rolę wkładka antypotowa do fotelika to?

Proszę o polecenie wkładki antypotowej do fotelika, która naprawdę działa. Przejrzałam już sporo ofert ale opinie są czasami skrajne, a szkoda mi wywalić 200zl w błoto.

reklama
Miałam jakąś z tych tańszych i mam teraz aeromoov. Tą tańsza można sobie wsadzić, a ta druga coś tam daje. Niestety jakoś tak bardzo du.py nie urywa ale widać poprawę. Chyba nie ma na rynku wkładki, która by całkowicie niwelowała pocenie. Musiałaby mieć wiatraczki od spodu 🤔😉

Do góry