• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
ja polecam Lincz bardzo dobry i mocny. Oglądam jeszcze ostatnio serial Krew z Krwi na Hbo polski serial, ale jak ma ktoś okazję ściągnąć to gorąco polecam z Agatą Kuleszą odnalazła się w swojej roli, bardzo dobrze role obsadzone, w końcu pokazali na co stać naszych polskich aktorów tak samo w Linczu bardzo dobrze zagrane role.

Co do książek to czytam Charlotte Link i polecam jej książki, jak na razie czytałam "Drugie dziecko", " Echo winy", "Ostatni ślad" i wszystkie dobre. Saga Millenium jestem na 3 części i jak na razie jestem pochłonięta. A jeszcze czytałam książkę świetną jak dla mnie i taką życiową "Bez wyjścia" - Chris Bohjalian.

Ja wkońcu się przełamałam i po ponad dwóch latach znowu zaczełam czytać millenium :-) Wiem że musze przebrnąć przez początek i potem bedzie lepiej, dlatego zawziełam się i czytam :tak:

Aaaa polecam jeszcze książki Jodi Picoult.

Millenium się ciężko czyta bo dużo wątków jest politycznych na początku, potem już jest z górki i wtedy jest najlepsza książka, początek jest męczący.
Mi lepiej się czyta Czarną Serię Kryminałów np. Camili Lackberg.

dawidowe- jak mam dobrą książkę to nie mam dosyć, szczególnie tych sag kryminalnych, w sumie mam czas bo ja nie pracuje, często czytam wieczorami, albo jak dzieciaki śpią, zamiast posprzątać to nad książką dumam. Podejrzewam, że jakbym pracowała to nie przeczytała bym tak łatwo książek.

kroma - tez czytam Charlotte link - Echo Winy, Grzech Aniołów i Przerwane Milczenie juz przeczytalam. Zostal mi Dom Siostr. Ale teraz koncze Trucizne Alex Kavy -tez niezla, ale ksiazki Charlotte sa jednak troche wyzszych lotow.

Ones ja jeszcze nie czytałam "Dom sióstr" też się czaję, ale jeszcze z ceny nie zeszła niżej. A teraz skończyłam „Drogę”McCarthy'ego. Co do Alexa Kavy to próbowałam go czytać ale jakoś mi nie wchodzi. Teraz jestem na Lackberg "Niemiecki Bękart".

reklama
kroma, Alex Kava to kobitka jest:-)
a ja dzisiaj skończyłam "Dziewiętnaście minut" Jodie Picoult - hmmm, napiszę tak: troszkę miesza w głowach:baffled:ale w tym pozytywnym znaczeniu, bo człowiek potem ma sporo do przemyślenia:tak::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry