• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

dawidowe, musze obejrzeć Królewne śnieżke i łowce :tak: A z Millenium to tak jest że musi przyjść odpowiedni czas i przebrniesz jak ja po 2 latach ;-)

kroma, ja dostałam całą trylogie od męża pod choinke więc jak przebrnełam wkońcu przez 1 tom to już 2 pozostałe poszły gładko, zdecydowanie są bardziej wciągające :tak: A filmu nie oglądałam :no:

reklama
A ja właśnie przeczytałam 'Dziewczynę z sąsiedztwa' Jacka Ketchuma. I jestem strasznie poruszona tą książką. Masakra... A najgorsze w tym wszystkim jest to, że podobne historie jak ta opisana w książce, wydarzyły się w realu... Brrr... Strach się bać. Mam do przeczytania jeszcze jedną książkę tego autora. Brat mnie uposażył w lektury :)

bb70.jpg polecam,prawdziwa historia wciąga od pierwszej str

a z muzyki zakochalam sie w tym utworze ostatnio

Lana Del Rey - Summertime Sadness - YouTube

Strip jak dla mnie piosenka rewelacja:tak:
Renata książka jest faktycznie na faktach autenentycznych (a chłopak który ją napisał to przyjaciel mojej bardzo dobrej kumpeli...i sama ją z czystym sumieniem polecam:tak:).A jeśli chodzi o piosenkę to wpada w ucho,oj wpada:tak:

Skończyłam niedawno czytać tę książkę "Bez mojej zgody", wczoraj oglądnęłam film który był mocno okrojony ale mimo wszystko przy jednym i drugim wyłam jak bóbr...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry