reklama

dobre rady...porodowe :)

a jak jesteśmy w temacie płucek, to na ostatniej wizycie gin powiedział mi cos, co brzmi paradoksalnie :szok: otóż dzieci kobiet, które w ciąży palą, mają lepiej rozwinięte płucka i większą szansę jako wcześniaczki :szok: są bardziej niedotlenione i ich płuca szybciej dojrzewają :szok: no, ale palić to się teraz nie nauczę :-D:-D

brzmi conajmniej dziwnie!!! ludzie - czego to się człowiek dowiaduje...mam zalować że nie palę??? hehehe zresztą w tym kraju to co lekarz to inna opinia i niestety często też inna diagnoza...bądź mądry człowieku

reklama
a jak jesteśmy w temacie płucek, to na ostatniej wizycie gin powiedział mi cos, co brzmi paradoksalnie :szok: otóż dzieci kobiet, które w ciąży palą, mają lepiej rozwinięte płucka i większą szansę jako wcześniaczki :szok: są bardziej niedotlenione i ich płuca szybciej dojrzewają :szok: no, ale palić to się teraz nie nauczę :-D:-D
dziwne, ja w poprzedniej ciazy pailam caly msc. Tzn do dnia testu ciazowego, ale to chyba za krotko, teraz w styczniu minal rok jak nie pale ale maz pali co prawda nie przy mnie ale smrod czuje to moze wystarczy :)

no ja wlasnie najbardziej to tego cewnika sie boje. :-)

wiem jestem dziwna ale nic nie przeraza mnie bardziej jak cewnik. MOze mnie polec rana po CC moge byk ciachana w kroczu na wszystkie strony ale cewnika na trzeźwo bym nie przezyla.

Na pewno daja juz po znieczuleniu??? Boze.... boje sie.... a jak wyciagaja to boli???

ałć normalnie masakra :-)

ja teraz jak byłam w szpitalu to pamiętacie, że miałam cewnik...po którym zestresowałam się krwawieniem, bo nie wiedziałam skąd to...faktycznie nic przyjemnego...i mnie nie znieczulali :wściekła/y:

aaaaa mitaginka normalnie zemdleje zaraz...... jak to nie znieczulali.... aaaaa..... a to czujesz pewnie kazda czescia ciala co?

asiunia no nie było to przyjemne, ale bez przesady ;-)fakt, że już zakładanie pessara było przyjemniejsze :-D a sama widziałaś jakie to duże :-D
cewnik raczej nie bolał, tylko bardziej piekł/szczypał/przeszkadzał i to uczucie, że sikasz, a nie wiesz, kiedy :-D:szok:

no wlasnie to uczucie mnie przeraza..:szok: i jak sobie wyobraze to normalnie mdleje... no ale jak pessar zobaczylam to zdrowaske odmowilam oby mi tego tam nie wkladal. Ja mam wrazenie ze 2 palce sie tam ledwo mieszcza a on chcial przecisnac takie cos?:no: w zyciu nie dal by rady;-)

aleksandra poplakalam sie jak pisalas o uczuciach Kimberly i Oskara. masz bardzo dojrzale dzieci. jednak Ci zazdroszcze. ale wytrzymam do kwietnia. rodze z Kootem - tyle ze na drugim końcu polski hahahaha

a Josh jak Ci się przecisnął? :P a przecież większy od pessara ;)

hahahah dobre
mitaginka ale Ty masz tych suwaczków!!
ja tez musze swoje zmienic bo mi sie nie podobaja;(
ale nie mam czasu hiihi musze nadrabiac jeszcze 3 watki!!

reklama
A ja mam pytanie; ile takich saszetek Tantum Rosa sie przydaje w czasie pologu? Wiadomo, u kazdej inaczej :) , ale tak mniej wiecej... pls :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry