reklama
annaa
Zaciekawiona BB
ja kiedyś chodziłam do lekarza dr.Rudnicki-pracował min. w szpitalu jonschera, jest to specjalista chorob wewnetrznych, ale prowadzi konsultacje gastrologiczne, internistyczne, rektoskopia, usg. nie wiem gdzie teraz pracuje , to jego numer 602701895 (mam tylko nadzieje ze jest aktualny), prosze probowac-mnie pomogl (tez gastrologicznie)
madzialinska
Zaciekawiona BB
Mam gastroenterologa - Eleonora Bąk - idziemy do niej w nastepnym tygodniu, więc okaże się jaka jest. Ale opinie o niej słyszałam pochlebne.
Witam serdecznie! Czy mogłabym poprosić o jakieś namiary na te doktor?Tutaj lub zapraszam na gg: 1903687. Szukam dobrego gastrologa w Łodzi, od jakiegoś czasu odczuwam kłujący ból brzucha po prawej stronie i niestety mój lekarz powiedział, że nic tam nie ma, a ból wciąż nieustępuje. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja polecam dr. Elżbietę Czkwianianc, która przyjmuje prywatnie na ul.Świątecznej 8. Jest ordynatorem oddziału gastrologicznego w CZMP. Leczy nie tylko dzieci
. Ja byłam u niej w tamtym tygodniu,znajomy znajomego ją polecił,bo wyleczyła mu dziecko.W poczekalni troche się o nią wypytałam,ale były tez dwie babeczki na pierwsza wizytę i obie z polecenia pantoflowego-czyli musi być dobra
. Na razie zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie-fachowiec po prostu .Nie wiem, czy przyjmuje w przychodni w szpitalu,za wizyte zapłaciłam 100zł,czyli niedrogo,jak na specjalistę.

mogłabym prosic o jakis namiar na ta pania doktor??Ja bylam u dobrego gastrologa w prywatnej przychodni przy ulicy Pogonowskiego. Kobieta perfekcyjnie przeprowadzila kolonoskopie (mialam bardzo silne bole brzucha) i potem sprawnie wyprowadzila mnie z "zespołu jelita drazliwego" Inni lekarze skakali z diagnozy na diagnoze i leczyli bezskutecznie. Pani ta pracowala w Szpitalu Kopernika. Gdyby ktos potrzebowal konkretne namiary to poszukam w dokumentacji...
z_łagiewnik
Początkująca w BB
reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
witam. przeszukałam forum, ale nie znalazłam odpowiedzi. piszę z wielką prośbą o polecenie mi dobrego gastrologa dziecięcego. mamy spory problem z synkiem od 2 miesięcy nie robi sam kupek ma teraz 4 miesiące. proszę o pomoc