Hej:-)
Kupilam viburcol!!
;-)
I wieczorem spala dobrze,nawet sie nie krecila...pierwsza pobutka-1:30 i druga o 4...wiec ...nie bylo zle.
O 6:30 wiadomosci poranne,wiec koniec spania.:-( dla mnie koniec spania,bo wstalam 20 minut po 7 dalam jej smoka i spi jeszcze.
Ale ide ja zaraz obudzic,bo o 8 musi mleko zjesc...nie moze teraz sobie spac do 9 bo zabuzy jej to rytm.
Moj maz mial wczoraj wychodne
pojechal piwo pic na jakies urodziny-sam,bo to z roboty,sami faceci,ja nikogo nie znam wiec wolalam zostac w domu...a on mi jeszcze o 21 wczoraj dzwoni,ze chyba na noc nie wroci
Niezle...ale ja akurat jestem z tych,ktore sie nie awanturuja z takich powodow.
Wiem,ze zostal na noc u ojca-mojego tescia.Bo to z nim tez jechal na te urodziny.
A moze jestem zbyt wyrozumiala?
Czekac na niego z patelnia?;-)
Milej niedzieli dziewczynki i Justyna dzieki za ten viburcol
Kupilam viburcol!!
;-)I wieczorem spala dobrze,nawet sie nie krecila...pierwsza pobutka-1:30 i druga o 4...wiec ...nie bylo zle.
O 6:30 wiadomosci poranne,wiec koniec spania.:-( dla mnie koniec spania,bo wstalam 20 minut po 7 dalam jej smoka i spi jeszcze.
Ale ide ja zaraz obudzic,bo o 8 musi mleko zjesc...nie moze teraz sobie spac do 9 bo zabuzy jej to rytm.
Moj maz mial wczoraj wychodne
pojechal piwo pic na jakies urodziny-sam,bo to z roboty,sami faceci,ja nikogo nie znam wiec wolalam zostac w domu...a on mi jeszcze o 21 wczoraj dzwoni,ze chyba na noc nie wroci
Niezle...ale ja akurat jestem z tych,ktore sie nie awanturuja z takich powodow.
Wiem,ze zostal na noc u ojca-mojego tescia.Bo to z nim tez jechal na te urodziny.
A moze jestem zbyt wyrozumiala?

Czekac na niego z patelnia?;-)
Milej niedzieli dziewczynki i Justyna dzieki za ten viburcol

dopiero mi sie przypomnialo..moj luby zdycha,bo tak pochlal wczoraj,ze przesadzil...karnawal karnawalem...ale pozniej skutki picia wodki sa tragiczne.

strach się bać
ograniczam jej słodycze, podjadanie miedzy posiłkami