reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
toja
Moje piersi również urosły z C na E,nie mam roztępów mimo że przytułam już 12 kg
Całe szczęście nie mam na razie zgagi i nigdy nie miałam.Za to puchną mi kostki ale tylko wtedy gdy jest duszno na dworze.I mam bardzo suchą skórę mogę po niej pisać .butelka oliwki starcz mi na miesiac 

To może zmień oliwkę na inną lub całkowicie z niej zrezygnuj na rzecz jakiegoś dobrego balsamu. Gdzieś czytałam że oliwka może wysuszać ale to zależy od reakcji indywidualnej skóry. Z dobrych balsamów polecam neutrogenę. Wprawdzie jest dość droga jak na balsam ale rezultaty po kilku dniach stosowania zadowalające:-)Moje piersi również urosły z C na E,nie mam roztępów mimo że przytułam już 12 kgCałe szczęście nie mam na razie zgagi i nigdy nie miałam.Za to puchną mi kostki ale tylko wtedy gdy jest duszno na dworze.I mam bardzo suchą skórę mogę po niej pisać .butelka oliwki starcz mi na miesiac
![]()
Ahhh...to ja wam zazdroszczę tych piersi
Pamiętam jak przed ciążą cały czas marudziłam mojemu, że małe, że jedyna nadzieja dla mnie to ciążą. I stało się - tylko, że piersi urosły z malutkiego B na średnie B w pierwszym trymestrze, a teraz się obraziły i ani drgną...
Wam cały czas rosną?
Myślicie, że jak moje nie urosną więcej to może to być związane z brakiem pokamu?
Wam cały czas rosną?
Myślicie, że jak moje nie urosną więcej to może to być związane z brakiem pokamu?
toja
To może zmień oliwkę na inną lub całkowicie z niej zrezygnuj na rzecz jakiegoś dobrego balsamu. Gdzieś czytałam że oliwka może wysuszać ale to zależy od reakcji indywidualnej skóry. Z dobrych balsamów polecam neutrogenę. Wprawdzie jest dość droga jak na balsam ale rezultaty po kilku dniach stosowania zadowalające:-)
Próbowałam 3 balsamów po każdym miałam wysypkę i boje sie ryzykować z innymi.Nie wysypuje mnie tylko po oliwce.

Tola u mnie rosną cały czas po trochu, ale to bpodobno sprawa indywidualna. I nie martw się, nawet jeśli za bardzo nie urosną to nie ma to nic wspólnego z brakiem pokarmu, nawet dziewczyny z miseczką A mogą spokojnie wykarmić dziecko.
Absolutnie nie!Ja mam normalnie małe A a karmiłam w sumie 3,5 roku i na brak pokarmu nie cierpiałam.Trochę gorzej znosi się nawał pokarmu przy pierwszym dziecku (piersi miałm 3xwiększe i jakby pęknąć miały)ale to tylko 1-2 dni takich atrakcji a potem już luz .Teraz urosły mi z A do C i niestety rozstępy nieciekaweAhhh...to ja wam zazdroszczę tych piersiPamiętam jak przed ciążą cały czas marudziłam mojemu, że małe, że jedyna nadzieja dla mnie to ciążą. I stało się - tylko, że piersi urosły z malutkiego B na średnie B w pierwszym trymestrze, a teraz się obraziły i ani drgną...
![]()
Wam cały czas rosną?

Pisałyście o skurczach w łydkach -mam książkę''joga w ciąży'' i tam kobieta (po 3 ciazach)zaleca takie ćwiczenie na skurcze-zapobiega skurczom i pozwala sie od nich uwolnić:
trzeba stanąć twarzą do ściany z jedną nogą wysuniętą do przodu.Podnieś ręce na wysokość barków i przycisnąć dłonie do ściany.Palce tylnej stopy muszą byc skierowane równo do przodu ,cała stopa ustawiona pod kątem prostym do ściany.Ważne żeby pięta nie zsuwała się ani w prawo ani w lew
Mam nadzieję że pomoże na ból łydki

Na bóle lędzwiowe zaleca robienie ''kociego grzbietu'' i częste siadanie w pozycji ze złączonymi podeszwami stóp-rozciąga świetnie stawy biodrowe przygotowując do porodu.Tylko do tego potrzebna podłoga albo duża kanapa.
reklama
jagoooodka
TolaLee no to jedziemy na tym samym wózku, bo ja miałam takie średnie B, a teraz mam bardziej zaokrąglone średnie B

Ale ostatnio rozmawiałam z koleżanka, mamą 6 m-cznego chłopca i żaliłam się, że chyba nie będę miała pokarmu. Potwierdziła to co mówi Olgha. Kazała mi kupić stanik do karmienia o 2-3 rozmiary większy. Bo po porodzie nawet małe cycuchy stają się gigantyczne

Ale ostatnio rozmawiałam z koleżanka, mamą 6 m-cznego chłopca i żaliłam się, że chyba nie będę miała pokarmu. Potwierdziła to co mówi Olgha. Kazała mi kupić stanik do karmienia o 2-3 rozmiary większy. Bo po porodzie nawet małe cycuchy stają się gigantyczne