Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fretka- ale rozumiem że nie jednorazowo 4 sztuki ?ja biorę do 4 szt. Ale skąd to ograniczenie, nie za bardzo pamiętam. Ktoś mi mówił. Jednak myślę,że trzeba się dopytać lekarza. Na 15 idę do internisty to się podpytam.
jeszcze tylko pare tygodni. ale to wmawianie sobie że jeszcze tylko pare tygodni coraz gorzej mi idzie
do tego apetytu nie mam jem bo musze a mi i tak niedobrze się robi. ciągle na kibelek choć biegunki nie mam ale okropnie ta końcówka mi mija
.nie, biorę 4 szt dziennie. A lekarza się nie zapytałam bo mnie wkurzył i zapomniałam. Z bolącym uchem mam iść na wizytę do laryngologa bo Pani nie wie jak mi pomóc. Ponoć ciąża jest za bardzo zaawansowana. Tak więc mam czekać do poniedziałku na wizytę. A do tego czasu będę zdychać. Normalnie szlak mnie zaraz trafi. Zwłaszcza, że to ucho mnie strasznie boli.
Dziewczyny, ta rwa kulszowa to zmora jakaśnoce nieprzespane, w ciągu dnia też słabo. Któraś z mamusiek napisała że radzi sobie APAPEM , ile można max w ciągu dnia łykać? czy tak jak na opakowaniu czy ze względu na nasz "dualizm" jakoś ograniczyć ?

ło matko, mam nadzieję że tym razem to łagodniejsza forma będzie. U mnie nie ma tragedii nie przechodzi na nogę jedynie bok, plecy i kawalek podbrzusza.
. Podbrzusze mam wypukłe i grubiutkie w tym miejscu-czuć w nim główkę. To dziwne uczucie jakby za chwilkę miało dzieciątko wypaść. Odczuwam też trochę parcie na kość lędźwiową...też tak macie?