Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Całe szczęście nie mam na razie zgagi i nigdy nie miałam.Za to puchną mi kostki ale tylko wtedy gdy jest duszno na dworze.I mam bardzo suchą skórę mogę po niej pisać .butelka oliwki starcz mi na miesiac 
To może zmień oliwkę na inną lub całkowicie z niej zrezygnuj na rzecz jakiegoś dobrego balsamu. Gdzieś czytałam że oliwka może wysuszać ale to zależy od reakcji indywidualnej skóry. Z dobrych balsamów polecam neutrogenę. Wprawdzie jest dość droga jak na balsam ale rezultaty po kilku dniach stosowania zadowalające:-)Moje piersi również urosły z C na E,nie mam roztępów mimo że przytułam już 12 kgCałe szczęście nie mam na razie zgagi i nigdy nie miałam.Za to puchną mi kostki ale tylko wtedy gdy jest duszno na dworze.I mam bardzo suchą skórę mogę po niej pisać .butelka oliwki starcz mi na miesiac
![]()
To może zmień oliwkę na inną lub całkowicie z niej zrezygnuj na rzecz jakiegoś dobrego balsamu. Gdzieś czytałam że oliwka może wysuszać ale to zależy od reakcji indywidualnej skóry. Z dobrych balsamów polecam neutrogenę. Wprawdzie jest dość droga jak na balsam ale rezultaty po kilku dniach stosowania zadowalające:-)

Absolutnie nie!Ja mam normalnie małe A a karmiłam w sumie 3,5 roku i na brak pokarmu nie cierpiałam.Trochę gorzej znosi się nawał pokarmu przy pierwszym dziecku (piersi miałm 3xwiększe i jakby pęknąć miały)ale to tylko 1-2 dni takich atrakcji a potem już luz .Teraz urosły mi z A do C i niestety rozstępy nieciekaweAhhh...to ja wam zazdroszczę tych piersiPamiętam jak przed ciążą cały czas marudziłam mojemu, że małe, że jedyna nadzieja dla mnie to ciążą. I stało się - tylko, że piersi urosły z malutkiego B na średnie B w pierwszym trymestrze, a teraz się obraziły i ani drgną...
![]()
Wam cały czas rosną?
Myślicie, że jak moje nie urosną więcej to może to być związane z brakiem pokamu?
Ale za to M.zadowolony ,chciałby żeby takie już zostały
Marzyciel....