Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O dzieki Vanilijka :-* Teraz cos ucichla i spokojna jest a za to mi odechcialo sie spac bo musialam Miska wysikac i mnie to wytracilo :-( Moze i ja przy tym zasne;-)
Ja dziś obudziłam się z przerażeniem bo spałam na brzuchu. Jak to wogole jest możliwe. Takie mam wyrzuty sumienia. Ale przecież nie mogę kontrolować tego co robię w czasie snu :-( mam nadzieje ze Małej nic nie zrobiłam
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ból przy pępku trochę przeszedł za to teraz mam skurcze przepowiadajace i nie spodziewałam się że to tak będzie bolało! ale już bliżej niż dalej ;-)
cichac ja nie wiem jak Ci się udało spać na brzuchu, ja to ledwo przycisnę brzuch z boku i mały mnie tak skopie że zaraz się budzę a widocznie Twojej córeczce to nie przeszkadzało ;-)
Magsia ja skurczy nie mam zdazylo mi sie dwa razy w lydce potem pow o nich w szkole rodzenia i polozna pokazala nam jak rozciagac miesnie aby skurczy nie bylo i od tamtej pory zadna z nas ktora to cwiczy nie ma problemow ze skurczani tylko ze nie mozna ich stosowac gdy ma sie pzedwczesne skurcze rozwieranie szyjki itp
Maagsiaa, doczytałam gdzieś, że skurcze łydek są też spowodowane słabszym krążeniem bo brzuch żyły uciska. Spróbuj spać tylko na lewym boku. Któraś z pozostałych pozycji (wznak lub prawy bok) ma wpływ na przepływ krwi z nóg.
Koshka nie probowalam, ale gin dal mi slow mag i niby ma pomoc
Katska, niestety nie dalabym rady spa na lewym boku, miednica mnie okropnie boli i co chwilke musze zmieniac pozycje