reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

I do tego doszlo ciagniecie w dol gornej czesci brzucha.....Wystraszylo mnie to i zadzwonilam do poloznej. Teraz czekam na nia, chce mnie zbadac i zmierzyc cisnienie. Ciekawe co to bedzie :confused:

reklama
chillengirl ja wlasnie o tym rozmawialam z kuzynka dzisiaj, ktora urodzila juz 2 dzieci, to normalne przed porodem, ze brzusio twardnieje, ale to nie oznacza rychlego porodu.

Milkshake dobre z ta bulką ... dokladnie do tego tez mozna mnie przyrownac ;-) ... eHh ... za niedlugo to cala zywnosc to bedziemy my :laugh2:

Paulinko mi ginka mowila ze jakby mnie zaczal bolec brzuch od gory i ciaglo do dolu to mam sie zglosic do szpitala, bo byc moze to sie porod zaczyna :happy: .. wiec kto wie .. moze Ty juz niebawem dolaczysz do grona szczesliwie rozdwojinych juz :happy:

Tak w ogole to dowiedzialm sie tez na temat boli podbrzusza, podobnych do @ ... dzieje sie tak poniewaz szyjka Nam sie skraca , a ze bylo by zbyt pieknie jakby nic Nam przy tym nie dolegalo, dlatego czujemy jakbysmy mialy @ dostac ;-)

Aj dziewczyny, jedyne co mi polozna zrobila to pomacala brzusio, zmierzyla cisnienie i sprawdzila lakmusikiem mocz-wsio dobrze i w normie. Serduszko malenstwa bilo glosno.....A co do boli tego typu to albo to oznaka zblizajacego sie porodu albo hormony ciazowe tak mnie mecza :baffled: A ja myslalam ze moze nareszcie mi zajrza miedzy nogi i sie dowiem czy mi sie skraca szyjka i czy mam rozwarcie. A tu nic a nic z tego...wrrrr :wściekła/y:
Czyli pozostalo czekac :eek:

Dziewczyny wiem ze nie wyskocze z jakąs nowością ale: CZOP MI ODSZEDL....i cos mnie kurna pobolewac zaczyna:baffled:
Ale smiesznie jest o tyle ze bylam dzis u ginki i ona po zbadaniu mnie mowi: czop to chyba juz pani odszedl? A ja jej na to: ze nie wiem, ze nie zauwazylam.......wrocilam do domu i patrze....no pewnie ze czop mi odszedl ale dopiero teraz. Czyżby sugestia pani doktor zadzialala?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry