reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Agus- ja mam tak samo z bolem podbrzusza,
Czarodziejka- no to tylko gratulowac, z tym ze czop to moze wypasc nawet 2 tygodnie przed rozwiazaniem, wiec ciekawa jestem ile Tobie to czasu jeszcze zejdzie.

reklama
Agus dokladnie mam tak jak Ty .. jak chodze rwiem, boli, kloje podbrzusze, siadam - uff ulga :happy: ...
czop sluzowy to tak jak pisze Czarodziejka gesty sluz - u mn ie byl zabarwiony na brazowo

Czarodziejko gratulacje ;-) ... mnie jak odszedl czop tez nagle zaczelo bolec i boli do dzisiaj :laugh2: .. a ten bol tzn ze szyjka zaczyna Ci sie skracac i rozwierac :-)

Monia....niewazne co bedzie...istotne że kolejny (książkowy) krok -zaliczony!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Skurcze były.....a teraz zrobiło sie spokojnie.....no ale cóż....może znowu sie pojawią....w końcu Maciuś bedzie musiał wyjsc....jesli nie sam to już ja go wyciągnę;-) :-) Zeby wiedzial jakie pyszne i mleczne cycuszki tu na niego czekają napewno by migiem wyskoczyl heheheh:-) :-)

Ha,ha, ha :laugh2: :rolleyes: Oj kobieta w ciazy to potrafi miec "zlote sformulowania".

Ja dzis bez zmian, rypie w plecach od rana, w nocy to ciaglo mnie w kroczu, az meka aby sie przewrucic na druga strone, do tego mdli mnie i pobolewa glowa :eek:

a u mnie nic... nic mnie nie boli, nic nie strzyka... skurcze minely, nawet bol kregoslupa sie uspokoil... jakbym zamiast zblizac sie do porodu, od niego sie oddalala....:confused:

reklama
Justynko,to dokładnie tak jak u mnie.wszystko nagle ustało i nie wiem czy to dobrze czy źle...czasami myśle ze urodze sporo po terminie,który wypada na 19.i to mnie dołuje.

Do góry