Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo siły życzę i modlę się za Was codziennie.Dziękujębardzo w niego wierzę. Synka którego mam w domu, donoszonego urodziłam przez cesarkę z ciężka zamartwica i 1 punktem. Uszedl cudem z życiem wróżono mu porażenie mózgowe i wszelkie komplikacje. Dzisiaj ma prawie 6 lat i jest zdrowym pełnym życia chłopczykiem. Liczę że drugi wojownik też taki będzie. Dziękuję Wam za ogromne wsparcie. Mamy też zamówione na jutro i pojutrze msze za malutkiego. Nie jestem gorliwa wierzącą ale skoro Dominik oznacza "dar od Boga" to zaufam mu i w tym.
To jest bardzo dobry znak, bardzo dobry. Teraz oby tak dalej, żeby jak najszybciej zejść z respiratora i bez żadnych przygód po drodze. A jak lekarze określili jego wiek i dojrzałość w dniu przyjęcia na świat? Miał skończony 25 tc wg nich?Mój maluszek dostał 6 punktów w 1 minucie, potem 7.
Bardzo bardzo dziękuję, każde dobre słowo jest dla mnie ważne i każde doceniam. Mam wrażenie, że dużo siły zyskałam przez to że wirtualne ciocie przesyłają tutaj tyle dobrej energii. Za każdą myśl o moim dziecku dziękuję i mam nadzieję, że do każdej z Was to dobro wróci że zdwojoną siłą. Nie wiem czy jestem silna ale wiem że my kobiety w obliczu pewnych przeciwności jesteśmy w stanie przenosić góry i chyba same nie wiemy ile tej siły jest w nas.Trafiłam tu zupełnie przez przypadek.. Nawet nie wiem co napisać oprócz tego że wydajesz się być mega silną osobą [emoji7] Takiej siły i wiary życzę Ci w najbliższych dniach i tygodniach [emoji173] Mam nadzieję że spotkasz na swojej drodze dobrych i życzliwych ludzi którzy zaopiekują się Tobą i maluszkiem [emoji8] Bardzo mocno trzymam za Was kciuki!!!
Nie tylko ciocie kochanaBardzo bardzo dziękuję, każde dobre słowo jest dla mnie ważne i każde doceniam. Mam wrażenie, że dużo siły zyskałam przez to że wirtualne ciocie przesyłają tutaj tyle dobrej energii. Za każdą myśl o moim dziecku dziękuję i mam nadzieję, że do każdej z Was to dobro wróci że zdwojoną siłą. Nie wiem czy jestem silna ale wiem że my kobiety w obliczu pewnych przeciwności jesteśmy w stanie przenosić góry i chyba same nie wiemy ile tej siły jest w nas.