Iwonka3338
Fanka BB :)
Super dużo zdrowia dla was cieszymy się ze wszytko z malutkim dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już wychodzę na prostą.. Tak psychicznie. Teraz mamy dwa razy odwiedziny po godzinkę czasem więcej. Staramy się mocno wykorzystać ten czas. Szczerze powiem że w tym roku wyczerpałam limit nieszczęść, musi być dobrze... Ciągle to sobie powtarzam.Możesz go widywać codzień? Te przykrości z którymi się borykalas już ogarnięte?
Dziękujemy bardzo@Wiola35* i powiem Ci tak po cichutku, że kiedy przeczytałam to co napisałaś o wcześniaczkach (że woli być głodny ale przytulony) to wyłam jak bóbr. Niesamowicie silna z Ciebie kobieta i masz niesamowicie silnego synka ❤
Jest cudownie [emoji7] za niedługo do domu was wyrzuca [emoji3059]Jak widać jesteśmy już puckiem. Pani położna zrobiła mi niespodziankę i podesłała smsa z informacją że mały śpi, jak widać jedzonko jest
. 10 ml pijemy już z butelki
reszta sonda ale pomału a do przodu. Jest dobrze
![]()
Jestem pod wrażeniem tego małego człowieka. Jest naprawdę cudowny, trzymam za was kciuki jeszcze bardziej.Jak widać jesteśmy już puckiem. Pani położna zrobiła mi niespodziankę i podesłała smsa z informacją że mały śpi, jak widać jedzonko jest
. 10 ml pijemy już z butelki
reszta sonda ale pomału a do przodu. Jest dobrze
![]()