Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wydawało mi się, że udawadnia się istnienie czegoś, a nie nie istnienie......świadkiem Jehowy nie jestem, ani katolikiem czy pseudokatolikiem - ale proszę udowodnij i mnie ten fakt nieistnienia Arki Noego, nie musisz tutaj :-)

Tak jak Kasia powiedziała zgadzamy sie z Tobą i próbujemy dojść szczegółów dlaczego tak jest wiec nie wiem skad sugestie ze nie masz racji ?
Poza tym ja tylko przytaczam co zaslyszalam w jakims programie - a tutaj od razu ktos probuje przekrecac moje slowa, tlumaczyc inaczej i przedstawias swoje argumenty ze nie mam racji.....
Powtarzam - przekazuje co zaslyszalam.....
Faktycznie jakis dziwny ten watek - co juz kilka osob zauwazylo![]()
.
- zalecajac w czasie upalow podawanie wody z glukoza niemowlętom miala troche racji.................
Ja juz wiem czemu dziwny jest ten watek, ponieważ Facet sie do niego włączył :-) co podobno jest dziwne...(tak na innym forum usłyszałem)

Witam,
Gorący temat jak sie okazało ale rzeczywiście bardzo ważny, też zastanawiam się: dopajać czy nie, jak tak to czym.
Karmię piersią 3,5 miesiączną córę, to prawda że nie trzeba dopajać niczym innym, bo pokarm matki zawiera wszystko czego malucha potrzebuje, ale sama zastanawiam się nad tym czy po 5 miesiącu nie spróbować podać małej raz dziennie choć troszke soczku albo herbatki ,ale bardziej zastanawiam się nad tym dlatego że wyjezdzamy na urlop do Włoch gdzie pewnie większość czasu spedzac będziemy na plaży i mała pewnie nie tylko będzie siedziała przy piersi z powodu głodu ale równiez z pragnienia po prostu.
Ja spróbuje,wszystko dla ludzi! Nie bedzie odpowiadało to spróbujemy czegoś innego.
Pozdrawiam