Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Pomagają trochę masaże delikatne brzuszka niezastąpiona suszarka, ale jeśli trafiło Ci się dziecko kolkowe to niestety kilka dni będzie teraz do bani, nim będziesz mogła zacząć szukać mocniejszego specyfiku na kolki- bo większość jest po 1. miesiącu. Powodzenia

.....................

A ja polecam herbatki z kopru włoskiego. Dzięku temu uniknełam kolki u dziecka. Podawałam Jej od pierwszego tygodnia życia i wszystko jest w porządku a córcia ma już 7 miesięcy. Uważam ze należy przepajać dziecko tylko wszystko z umiarem. Po miesiącu można dziecku podawać przed jedzeniem infacol podobno sprawdza się.Hej u nas nic nie pomagało..może Cie nie pocieszę, próbowaliśmy różnych specyfików...ogrzewane pieluszki przykładane do brzuszka, "cudotworcze"kropelki Sab Simplex-stosowane w rożny sposób-w zależności od sposobu podawania miały pomagać.....................
Więc jesli u Was nie daj Boże też nic zbytnio nie pomoże po prostu się nie zrażaj..i tak bywa...u nas tak było, ale przeszło po m-cu. Nie wiem może u nas kolki były efektem alergii, tak się też dzieje i nam pomogł bebilon pepti, to preparat mlekozastępczy i tylko on nam w tej kwestii pomógł...
Aha co do herbatki z kopru, odradzam...lepiej chyba byłaby woda do picia, albo herbatka rumiankowa z hippa (jest od 1 tygodnia zycia)![]()