martha24
Zaciekawiona BB
witajcie, tu mama juz 2 miesiecznego Jakuba:-) dziewczyny kupki robi codziennie nie ma kolek po prostu super. Wypija mi 120 i troche piers, bo juz nie mam pokarmu za wiele, i zasypia tez super jak go połoze o 21.00 to spi do 4.00.Chciałam sie wam poradzic jaka dajecie herbatke, bo ja z Hipa - ułatwiajaca trawienie ale po niej ulewa, mam kupic inna?jeszcze mam koperkowa?jaka jest dobra?i czy cos juz wiecej moze jesc oprócz mleka i herbatki?
Po pierwsze to gratulacie malenstwa
Mieszkam w Grecji i u nas sa straszne upaly, wiec zastanawiam sie nad podawaniem coreczce troche wody w ciagu dnia. Karmie piersia ja caly czas, ale ostatnio zauwazylam z caly czas by wisiala na cycku i odkrylam ze to pewnie dlatego ze chce jej sie pic
Nie nadarzalam z produkcja pokarmu tyle jadla wiec musialam jej dac kilka razy mleko modyfikowane...ale mysle ze powodem jej napadow glodu jest wlasnie pragnienie
Tylko mam pytanie ile razy jej podawac wode i ile???po karmieniu, przed???myslicie ze woda jej nie zaszkodzi???nie chce dawac herbatek bo boje sie ze sie uzalezni i np. sama nie zrobi kupki...
dzieki za odpowiedz i buzki