reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dołączę się do pytania o proga, a co jeśli jest powyżej normy w fazie lutealnej? Badałam w tamtym msc miałam 30 przy normie do 23, mogę rozumiem że owu była ale czy to może wskazywać na PCOS? Bo taka interesuje dał mi jakiś kalkulator wyników badań i tak się zastanawiam... Nigdy nawet nie miałam podejrzenia w tym kierunku. Myślę czy powtorzyc badanie w tym msc
nie, nie wskazuje na pcos, nie masz sie czym przejmować. Może pękł więcej niz jeden pęcherzyk?

reklama
a co się wydarzyło?
A zaczęło się w sumie rano bo okazało się że facet który remontuje nam mieszkanie do którego z założenia mielismy się wprowadzić ok kwietnia stwierdził że są ferie i nie będzie ten tydzień przyjezdzal co mnie strasznie wkurzylo bo zależy nam na czasie (teraz wynajmujemy), a po nim to trochę spłynęło, bo on nie będzie się kłócił z tym facetem bo to jego znajomy . No wkurzylo mnie to na maksa ale cóż to było rano. A potem ot tak bo przeglądałam FB palnelam przy nim że o kolejną osoba która zaręczyła się w walentynki, no i moj zapytał ile są ze sobą, ja mówię że rok. I oburzył się że po co mu mówię takie rzeczy, że pewnie specjalnie o tym mówię żeby mu wytknąć że on jeszcze tego nie zrobił. Potem mi wygarnął że wie że ja na to czekam ale to nie jest ten czas bo słabo z kasą stoimy przez remont mieszkania. Wkurzył się i wyszedł z pokoju, to we mnie już wszystko się zagotowalo i wyszłam się przewietrzyć

Dziewczyny, dopisałam @Nevka i jej trzymamy-kciuki-za-nudnego-cionsza😍 na listę testujacych, chociaż się nie zapisała w tym miesiącu.
Mam nadzieję, że wybaczycie to małe oszukaństwo, ale wydaje mi się, że jak ktoś jest z nami na wątku, a z jakiś przyczyn się nie wpisał na określoną datę, ale wytestowal pozytywnie, to nam się ta radośniejsza pierwsza strona po prostu należy!
dziękuje 🥰 po prostu nie byłam pewna kiedy mam dostać miesiączkę dlatego nie wpisywałam się 😌

22.02 w urodziny męża idę na usg.
Jutro powtórzę betę.
Ale jestem na l4 do wtorku .. ze względu na ropne zapalenie migdała :/

reklama
Ja jeszcze 34 mam i jak narazie ani jednego siwego włosa i cieszę się bardzo bo nie muszę się farbować a bardzo lubię mój naturalny kolor włosów ale pewnie kiedyś się to zmieni 🤷‍♀️
Ja też nie mam jeszcze siwych ☺️ jestem w gronie szczęściar, i też mam naturalny kolor swój. Jak coś się pojawi , to zacznę znowu farbować, jak w czasach liceum na czarno😁

Do góry