mama Natalki2017
Fanka BB :)
właśnie jak czytam to dużo kobiet pisze że drugi poród gorzej przezyły, nawet jesli był krótszy to boleśniejszyPodobno 2 jest najlepszy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie jak czytam to dużo kobiet pisze że drugi poród gorzej przezyły, nawet jesli był krótszy to boleśniejszyPodobno 2 jest najlepszy![]()
nie mam wyjściaU mnie drugi poród był trochę lżejszy i czasowo podobnie. Szkoda, że nie ma się kto zająć twoja córcią, wsparcie męża dużo daje, ale bez tez dasz radę
hahaha dobry pomysł, moze też zrobie taki kurs internetowy hahaha. Mój 1 poród 1,5 h całość, druga faza 40 minut takze też się boję że pójdzie za szybko... albo że będzie gorzej i dłużej. chociaz wczoraj gin mi powiedziała że szyjka mocno skrócona i główka napiera, i że ladnie urodzę więc mam nadzieje ze nie bedzie zadnych komplikacji ale stres jest okropnyPierworódka i wieloródka na porodówce.
Pierworódka - ale Ci dobrze, już wiesz co Cię czeka!
Wieloródka - ale Ci dobrze, nie wiesz, co Cię czeka!
A tak serio - moje oba porody bardzo podobne, oba bardzo szybkie, chociaż za drugim razem tak się bałam, że pójdzie szybciej, że zrobiłam internetowy doktorat z odbierania porodu w samochodzie
Na szczęście się nie przydał.