Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja o 3 mysle ale ewentualnie za jakies 6-8 lat (jak sie uda, bo bede miała 31-33 lata) jak juz ta 2 do szkoły pojdzie.Tylko czy jak juz te dwa urwisy beda troche odchowane bedzie mi sie jeszcze chciało . . .
;-)

:-) My podobnie, tylko nadal nie chcemy swojegoNadal myślimy o adopcji. Kocham mojego synka niesamowicie, ale nie chcę przez to znowu przechodzić
![]()
Twardzielka ;-) :-)ja myslalam po porodzie synka ze tez NIGDY WIECEJ dzieci! az pewnego dnia zamarzylam o drugim dzidzi i mamy ;-)
niechce wracac pamiecia, ale moj porod i to co sie dzialo do 2 tyg po porodzie to dla mnie traumatyczne przezycie bylo.... A jednak zdecydowalismy sie na drugie ;-)
Mój drugi poród był tak cudownym przeżyciem że zaczęłam zazdrościć kobietom które mają go przed sobą (chyba jakaś wariatka jestem).
;-)Mój drugi poród był tak cudownym przeżyciem że zaczęłam zazdrościć kobietom które mają go przed sobą (chyba jakaś wariatka jestem). Zawsze chcieliśmy mieć dwójkę dzieci i mamy, ale zaraz po porodzie mój B. zaczął coś przebąkiwać o trzecim dzieciątku. Tylko ja się tak zastanawiam czy w naszym przypadku warto żyć "jakoś" z dwójką czy "byle jak" z trójką (chodzi mi oczywiście o kwestie finansowe).