Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogladalam, mi też się podobał i rozwazalam jego zakup. Fajnie się prowadzi. Ładne kolorki. Tylko akcesoria trzeba osobno dokupić typu np.folia przeciwdeszczowa itp. Ogladalam tez z baby design husky. Tu wszystko było w komplecie łącznie ze spiworki em do wozka. Ostatecznie kupiłam niemiecki wozek ze strony limango. Były sporo przecenione.Też zauważyłam, że im strasza jestem tym więcej się boję. Kurcze myślę o zakupie xlandera xmove takiego czarnego z morskim środkiem.
Wyczujesz, które imię pasuje do Twojego szkraba. My dla starszego syna to wybraliśmy prawie, że krótko przed rozwiazaniem, bo nic mi się nie podobało żadne imię mi nie leżało.Magdalene też rozważałam, ale na Małgosie przystali mąż z dziećmi. A z tym nie było łatwo. Trzymaj się cieplutko i postaraj się nie myśleć za dużo o samej cesarce. Dzisiaj kupiłam kołyskę i jeszcze kilka rzeczy dla małej Małgosi. Ja to widzę mam problem, bo imię mi już chyba nie pasuje haha. Kurcze w żadnej ciąży nie miałam takiego problemu.
Małgosia tez ładnie i można odmienić i zdaniach do woli.Raczej zostanie Małgosia bo wszyscy się na nie zgodzili. Trzeba się będzie oswoić i już.