Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak da mnie kochana to wielki szacun dla ciebie i innych mam ktore daly rade do konca.... ja chyba nie dam..

14tydz.to troszkę za szybko na duszności spowodowane uciskiem macicy na przeponę,lepiej sie dokładnie przebadać,czy to nie spowodowane jakimiś innymi czynnikami,może serduszko obciążone-choc to też bardziej ok.32tygodnia najcięzej serce pracuje-wiem,bo włąsnie wtedy byłam w szpitalu na konsultacji kardiolog.z moim sercem,ktore kiedyś sprawiało mi kłopoty i w tym czasei chcieli sprawdzić,czy daje radę,ale tez może byc to od tarczycy-w ciązy hormony szaleją i jak cos jest z tarczycą,to w ciąży może się odezwać,no i inne powody,które trzeba sprawdzićodświeżam temat...
Jestem w 14 tyg, a mniej więcej od 3 mam trudności z oddychaniem. Już mąż i mama zwrócili mi uwagę, że strasznie dyszę. Nie mogę leżeć na płasko na plecach, bo mam wrażenie, jakby ktoś mi na klacie usiadł :/ Czasem muszę pamiętać, żeby oddychać...
czy Wy też tak macie? Czy to normalny objaw w ciąży, czy coś gorszego?
Zapisałam się na poniedziałek do internisty, bo jest coraz gorzej![]()
bo jak teraz masz duszności i mówisz,że dyszysz i czasem musisz pamietać ,by oddychać,to co będzie dalej-IIItrymestr jest najtrudniejszy-to jak Ty wtedy dasz radę oddechowo?,nie lekcewac i sprawdź to dokładnie,mój lekarz to zaraz by mnie położył na 3dni do szpitala,żeby zrobić wszystkie konieczne badania w tej sprawie
-szybko i na miejscu.żeby przypadkiem maluszkowi nie chciało się wyjść już w 38mym tygTo zależy od lekarza. Ja mam zaplanowaną cesarkę na 39 tc.
,ale może lekarz położ Cie kilka dni wczesniej w szpitalu?,czasem tak robiążeby przypadkiem maluszkowi nie chciało się wyjść już w 38mym tyg,ale może lekarz położ Cie kilka dni wczesniej w szpitalu?,czasem tak robią