Ja urodziłam parę miesięcy temu drugie dziecko i powiem szczerze że jestem załamana rozstępami i zwiotczałą skórą na brzuchu-jednym zdaniem: druga ciąża zmasakrowała mnie totalnie.Moje becikowe poszło w całości na zabiegi kosmetyczne, a teraz dalszy ciąg zaczęłam od kwasów, teraz zacznę prasowanie(endermologia-to na ujędrnienie)a jak to nie pomoże to zacznę już uciekać się do poważniejszych zabiegów-mój mąż daje mi na to wszystko pieniądze bo w końcu chce mieć ładną żonę taką jaką poznał przed ślubem i nie widzę w tym nic złego...Nie powiedział mi co prawda wprost że mu przeszkadza mój wygląd, ale ja wiem swoje i wiem że muszę się doprowadzić do stanu z przed ciąży dla niego i dla siebie.Nie pozwolę na to żebym się gorzej czuła i gorzej wyglądała od kobiet które z nim pracują, tymbardziej że mój mąż jest dosyć przystojny i niejedna baba z jego firmy ma na niego ochotę.Nieoszukujmy się, ale dlaczego tyle facetów szuka wrażeń u innych kobiet-odpowiedź prosta-dlatego że przestałyśmy dbać o siebie.