reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

hej laseczki:happy:
ja leginsy o nie:no::no::no:przy takich nogach to porażka:-D:-D:-D
wczoraj godzina w sklepie obówniczym i co?????????????nadal nie mam butów:no::no::no:w tych nad kostke wyglądam tak że panie przebacz a wszystkie wysokie o jakich marze nie zapinają mi się na łydce:-:)-:)-(
załamka już mi się za spodniami odechciało chodzić:cool2:
godzina ?to bardzo malo, bo spedzam pol dnia i nic, i rozumiem ciebie, bo ja takie zalamki przezywam za kazdym razem jak ide na zakupy, a najwieksza zalamka --- jak zobacze siebie w lustrze:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
godzina ?to bardzo malo, bo spedzam pol dnia i nic, i rozumiem ciebie, bo ja takie zalamki przezywam za kazdym razem jak ide na zakupy, a najwieksza zalamka --- jak zobacze siebie w lustrze:wściekła/y::wściekła/y:
w domu chore dzieci więc wyskoczyłam na szybkie zakupy z nadzieją że może coś tym razem:eek::eek::eek::eek:
a spotykacie się z takimi sprzedawcami że przymierzacie coś wyglądacie jak szyneczki obwiązane sznurkami tu fałda tam fałdka a sprzedawca mówi super ładnie.........mnie takie coś doprowadza do szału :wściekła/y:ostatnio właśnie w sklepie mierze jeansy ledwo sie dopiełam patrzę na siebie w lustrze no baleron tu fałda tam ścisk nie mówiąc o tym że strach sie schylić zabieram się za ściąganie a tu głowa sprzedawczyni w przebieralni i pytanie ...co dobre???????/// ja w szoku no bo czemu ona tu zagląda:wściekła/y:mówię nie nie dobre a ona proszę się pokazać..o jak ładnie pani w nich wygląda no super a jak panią wyszczuplają!!!!!!!!11 no byłam purpurowa nie wiem czy z wściekłości czy z braku powietrza bo ciężko mi było w nich oddychać !!!!!1no ale rewelka super wyglądam:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

w domu chore dzieci więc wyskoczyłam na szybkie zakupy z nadzieją że może coś tym razem:eek::eek::eek::eek:
a spotykacie się z takimi sprzedawcami że przymierzacie coś wyglądacie jak szyneczki obwiązane sznurkami tu fałda tam fałdka a sprzedawca mówi super ładnie.........mnie takie coś doprowadza do szału :wściekła/y:ostatnio właśnie w sklepie mierze jeansy ledwo sie dopiełam patrzę na siebie w lustrze no baleron tu fałda tam ścisk nie mówiąc o tym że strach sie schylić zabieram się za ściąganie a tu głowa sprzedawczyni w przebieralni i pytanie ...co dobre???????/// ja w szoku no bo czemu ona tu zagląda:wściekła/y:mówię nie nie dobre a ona proszę się pokazać..o jak ładnie pani w nich wygląda no super a jak panią wyszczuplają!!!!!!!!11 no byłam purpurowa nie wiem czy z wściekłości czy z braku powietrza bo ciężko mi było w nich oddychać !!!!!1no ale rewelka super wyglądam:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
jak slysze o takim czyms od sprzedawczyni lub jesli ona pozwala sobie zagladac do mnie, to ja natychmiast wychodze, nawet jesli mam ochote jeszce czegos sobie poszukac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zero prywatnosci.Nie cierpie namolnych sprzedawczyn,klamczuch w dodatku.Powiedz mi kobieto nawet :szkooda za paninie pasuja,ale moze pani zagladac czasem moze beda inne fasony?

szkoda ze tak daleko :-D bo bym Cię z miłą checia odwiedzil i pogadalbym z Toba:-p a dzis soie kupilam dzinsy w tesco za cae 68 zł pierwsze od 100 lat w rozmiarze 50, nie wiem czy cos pokitrane czy po tym jednym aAerob,u mi tyle zeszło:-D:-D:-D:szok:

No osluga w polsce pozostrawia wiele do zyczenia...to co spotkalam juz w polsce ani razu mi sie w De nie zdazylo...Np.w szczecinie robilam zakupy i panienka podajac spakowana bluzke mojemu A malowala sobie w tym czasie usta blyszczykiem:szok:Az mi sie cisnelo na usta by ja spytac czy moze jeszcze po dupie sie podrapie...Nienawidze tez jak ochrona lazi za toba krok w krok...Raz zapytalam ochroniaza czy mnie o cos podejzewa ze tak za mna lazi...innym razem weszlam do butiku...Ekspedietka musiala byc szzefowa bo jej syn (raczej) sedzial za lada i tak walil w klawiature kompa ,ze pomyslalam iz weszlam do jakiejs sali w psychiatryku...No i to mierzenie od stop do glowy....Paranoja....A jak czegos nie kupisz to nawet ci dowidzenia nie powiedza...Moglabym tak pisac i pisac ;-)

reklama
ojjjj tak tego ja tez nie cierpie najgorsze sa te piekne młode szczupłe panie i kup tu człwoieku cos w rozmiarze 42 to zaraz głupie spogladanie usmiechy:wściekła/y: wieszaki;-) nie wiedza co piekne!

tak ochroniarze tez wkurzajcy i strasznie głupio sie czuje jak ktos na mnie patrzy jak ogldam i szukam czegos fajnego calkiem jakbym była nienormalna!:eek:

Do góry