Ewa - nie jestes nie foremna, po prostu masz zle dobrane ciuchy..
Uwierz mi
Oby tak było Kasiu, bo tragedia jest

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa - nie jestes nie foremna, po prostu masz zle dobrane ciuchy..
Uwierz mi
Moze ja je wezme?Alesz mi sie duszyczka cieszy !!!!!!!! Jejku nie jestem sama. Tzn. jestem duża dziewczynką , Wiolonczela to ja ;-)
Chętnie , będętu klikać z Wami mamuśki
Co do jeansów, to ja mam zawsze problem, bo nie dość ze gruba, to jeszcze kruciutka, ale nie to jest moja zmorą;-), mam takie zgrubienia na wewnętrznych kolanach, takie bocheneczki, no i nienawidze jak mi je widać. Dosłownie dwa dni temu przyszła mi paczka z nowymi jeansami, zamówiłam sobie proste nogawki, no ale Pan Bóg odebrał mi rozum, bo wziełam za duze , no i nogawki mam jak nie wiem co szerokie:--
-(.Gacie do oddania oczywiście. Nie wiem jakie mam jeansy kupować.:-
-
-(
przyłączam sie do Was dziewczynki ,tez jestem na granicy tzn czasem cos znajde w 'zwyklych' sklepach, ale czesto mam z tym problem... h&m tez ma takie wieksze rozmiary, chyba 44-52 ale moje 46-48 na pewno jest![]()
najwiekszy problem to oczywiscie spodnie, bo brzuszka sie dosc latwo pozbywam ( teraz sie nie liczy bo w ciazowy:-)) a biodra i nogi masakra wiec jak cos dobre w tylku i udach to w pasie luzne, a jak odpowiednie w pasie to d... nie zmieszcze![]()
Chyba zwariowałaś,a ja to co?...To swoj droga niesmowite bo ja chcialam taki watek zalozyc ale sie..wstydzilam..bo myslalam zemm sama..
Uwielbiam ciuchy z Quelle..witam serdecznie kolezanki w rozmiarze tzw szczupłym inaczej:-) ja zaiczam sie kobitek , które maja wszedzie sporo, a ciuchy kupuje róznie a w iekoszści w quelle maxi albo neckermann - nietypowe rozmiary a i w tesco tez akupuje do milegho dziewczęta
Chyba zwariowałaś,a ja to co?Znów,wiesz o co mi chodzi?No,ten ,tego cosik wspólnego
![]()