reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

gastone jestem, jestem mam sie calkiem dobrze sie mam czytam WAS co dzien do WAs zaglądam jestem z wami duchem
Vioooola czmu tylko duchem???
Może nie zauważyłyście, ale to już nie wątek a pod-forum :-)
Duże jest piękne - Forum BabyBoom

Nie macie moderatora więc możecie bałaganić ile wlezie :-p
hurrra
Dziewczynki- z postanowieniem noworocznym, jestem trzeci dzień na diecie oczyszczającej, jest strasznie ciężko, ale musze , bo mi stawy w nogach wysiadły i mam kłopot z lewą nogą. To z winy cięzkiego dupska. Deprecha mnie porzera, nie moge patrzeć w lustro, musze troche zgubić balastu. Trzymać kciukasy kobitki bo dobre myśli mi sie przydadza, bo strasznie ciężko mi psychicznie. Kocham żarełko, najgorsze katusze jak musze rodzinie gotować, a sama moge na te ich jedzonko tylko popatrzeć. :-:)-:)-(
Trzymam kciukasy i wiem jak ci trudno..
Dziewczyny i ja jestem większa niż powinnam,
Noszę rozmiar 40/42 ale był 46 !!!
Teraz jestem w ciąży to zapewne mi przybędzie.
Ale dośc łatwo zgubiłam liczyłam kalorie :) Do 1500 trzeba się zmieścić ale co najważniejsze prawidłowo dobierając produkty można chodzić najedzonym :)

No prosze wiec mamy druga zafasolkowana;-)

reklama
mimikuaro trzymam kciuki na pewno Ci sie uda! i bedizesz super laska!:tak: wytwałosci! silna jestes wiec wierze w Ciebie!

Gaja i Luzia witajcie! ;-)
ja tez do szczupłych nie naleze rozm 40 a przed ciaza 36 38 chuderlak ze mnie był okrony dlatego teraz troszke po czesci ciesze sie z tym kilogramow!:tak:
wszyscy dokoła mowia ze taka kobieca sie zrobiłam:-D cokolwiek by to miało znaczyc:nerd: ze niby jaka wczesniej byłam hmmm:cool:
ale brzuch bym chciała zgubic! wyciac ehhhh za duzy jest:zawstydzona/y::-(

Megusek kochana jesteś:-):-)
A ja tez mam w planach noworocznych się odchudzić:dry::dry::dry::dry:no ale póki co to od 2 stycznia razem z moim kochanym nie palimy więc nosi mn ie po chałpie jak diabli no i co chwile bym coś zjadła:baffled::baffled::baffled::baffled:
a to zakup mojego kochanego dla mnie:tak:
M&S * CERISO * KUSZĄCA MGIEŁKA * 85E * 38E (870280391) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i taki
DAMA KIER Biustonosz VICENZA 80E (873214791) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a do tego jeszcze takie cosik co by wieczory były gorące;-)
KrisLine Agira body big w Nowości Body Body Seksowna bielizna erotyczna, Sexi bielizna damska i męska, Sklep Renaldo.pl
tak więc zaskoczył mnie bardzo bardzo:tak::tak:
ja spodnie na swoją stodołę dostałam ostatnio w lumpku nówka sztuka z metką czarne sztruksy w klasycznym kroju:tak::tak:
a w tesco to fakt w kolekcji f&f można częto dostac fajne ubrania nie drogie i dobre jaokściowo i co dla nas ważne w big rozmiarku:tak:

Megusek kochana jesteś:-):-)
A ja tez mam w planach noworocznych się odchudzić:dry::dry::dry::dry:no ale póki co to od 2 stycznia razem z moim kochanym nie palimy więc nosi mn ie po chałpie jak diabli no i co chwile bym coś zjadła:baffled::baffled::baffled::baffled:
a to zakup mojego kochanego dla mnie:tak:
M&S * CERISO * KUSZĄCA MGIEŁKA * 85E * 38E (870280391) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i taki
DAMA KIER Biustonosz VICENZA 80E (873214791) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a do tego jeszcze takie cosik co by wieczory były gorące;-)
KrisLine Agira body big w Nowości Body Body Seksowna bielizna erotyczna, Sexi bielizna damska i męska, Sklep Renaldo.pl
tak więc zaskoczył mnie bardzo bardzo:tak::tak:
ja spodnie na swoją stodołę dostałam ostatnio w lumpku nówka sztuka z metką czarne sztruksy w klasycznym kroju:tak::tak:
a w tesco to fakt w kolekcji f&f można częto dostac fajne ubrania nie drogie i dobre jaokściowo i co dla nas ważne w big rozmiarku:tak:

alez Cie ukochany obdarował:tak: super śliczne sa te staniczki:tak: takie seksowne a body cudo!!! chyba sama sobie takie zamówie! boskie jest!!!
i ze wiedział jaki nosisz rozmiar;-):happy2: pozazdroscic!

Ano zafasolkowana jestem ale oficjalnie nie potwierdzona tylko 2 testami:tak:
Ja w sumie to rozm 36 bym nie chciała nosić ale ta 40 to marzenie takie, bo wg mnie i mego męża kobieta musi mieć biodro :cool2: Najlepsza klepsydra wcięcie w talii ale biodra i klatka pełna (bez musu dużego biustu) ;-)
Teraz boję się znów poporodowej walki z kilogramami - niestety nie należę do mam które po ciąży karmiąc chudły - wręcz przeciwnie mogłam wtedy konia z kopytami zjeść:-p

Malinka1 drugi biustonosz jest przecudny zakochałam się w nim, body też ślczne.

Właśnie się dowiedziałam że moja dawna miłość przyjechała do miasta z drugiego końca PL i chce się spotkać jutro masakra....

Luiza wow i co pojedziesz?
Gaja ja to wogóle w całej ciazy jadłąm jak opetana a karmiac nic... a tyłam i tak:no:

u nas śnieżek super pada! uwielbiam taka pogode czekam tylko jak m bedzie miał urlop i moze pojedizemy gdzies w góry;-)

Dziękuję za miłe przyjęcie... trochę lżej się robi jak sobie człowiek pozyta, że nie sam jest z tymi ch....mi kilogramami... Mam nadzieję, że zagoszczę u Was na dłużej!
Dziewczyny i ja jestem większa niż powinnam,
Noszę rozmiar 40/42 ale był 46 !!!
Teraz jestem w ciąży to zapewne mi przybędzie.
Ale dośc łatwo zgubiłam liczyłam kalorie :) Do 1500 trzeba się zmieścić ale co najważniejsze prawidłowo dobierając produkty można chodzić najedzonym :)
Ja też przed ciążą nosiłam 40/42... i wtedy uważałam, że gruba jestem... a dziś marzę, żeby wyglądać jak przed ciążą... Gaja a co jadłaś, że schudłaś tak fajnie... i ile czasu Ci na to potrzeba było?

No ja tez chyba musze sie do Was dopisac:sorry2:
Jak miło ze ktos wpadł na taki wspaniały pomysł i założył taki wątek:-D
Dobrze wiedziec ze jest nas wiecej;-)
Na razie tak z boczku Was będe podczytywac,bo mało czasu,ale odwiedzac bede:-)

reklama
Do góry