reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

witam
dziś poniedziałek ,dzień ważenia mija tydzień jak zaczełam no i sama niewiem kiedy miną a ja żyję i to całkiem nieźle a na wadze 4 kilo mniej aż jestem w szoku że aż tyle , zdaje sobie sprawę z tego że teraz będzie wolniej waga spadała bo to chyba były jakieś jeszcze zaległości z brzuszka ale jak bym chudła po 5 kilo na miesiąc to by było dobrze. Mam nadzieję że w następny poniedziałek będę na wadze widziała 7 z przodu
pozdrawiam cieplutko bo na dworze zimno
a dziś zjem kawałek ciasta bo mój tata kończy 60 lat i ruszam z siostrą i bratową no i z ciastem na mini impreskę, chcemy mu zrobić niespodziankę

reklama
Majka ,ale pięknie zjechałaś i to w tydzień ,no pozazdrościć:tak:zmodyfikowałaś troszke diete ,czy nie??
Ja przy poniedziałku lenia mam giganta i nic mi sie nie chce ,kawką sie raczę teraz :tak:Dziś po południu siłka,wiec przydałoby sie energii dostać jakiejś:tak:

Elvwis ,jak tam przygoda z Dukanem-rozpoczęta?

Bacówk ,ja sie juz jako -tako przyzwycaiłam ,ale pierwsze dni to mi sie wchodzic nawet nie chciało,bo jakos tak obco...

Mamuska ,czy ja dobrze rozumiem ,ze zmarła ciocia(*) twojego synka.Bardzo mi przykro.

trochę zmodyfikowałam dietkę jak radziłaś na śniadanko robię sobie owsiankę ,nawet ostatnio mama będąc na zakupach kupiła mi otręby z owocami i dziś jadłam na śniadanko z jogurtem ale smakowało jak bym jadła korę z drzewa może i dobrze bo szybko się najadłam ha ha ha.Ja już po urodzinkach u taty i zjadłam trochę ciasta ale mnie po nim zmuliło bo przez cały tydzień zero słodyczy.Teraz tydzień dietowania i w sobotę ruszam na torta do chrześniaka;)

Trzymam kciuki za Was :tak::tak:te zaczynające od wtorku.
Mamusia 2008 idziesz jak burza normalnie,czy przy okazji też ćwiczysz?

:-D:-D
ja dziś byłam u fryzjera i czuje sie świetnie,nie ma jak sprawdzony stary sposób na poprawę nastroju:-D:-D

NO ZACZĘŁAM!

tak się najadłam tej piersi, że na jajka jakoś nie mam ochoty. wodę piję, kawę z mlekiem 0,5% i słodzikiem :-).
była imprezka w pracy (koleżanki imieniny) i mnie nie ruszyło nawet w kierunku ciasta! ale mam katar i to dlatego, nie czuję zapachu to i nie kusi :-)
musi być dobrze!!!!!

kobietki! dziękuję za wsparcie!

Trzymam kciuki za Was :tak::tak:te zaczynające od wtorku.
Mamusia 2008 idziesz jak burza normalnie,czy przy okazji też ćwiczysz?

:-D:-D
ja dziś byłam u fryzjera i czuje sie świetnie,nie ma jak sprawdzony stary sposób na poprawę nastroju:-D:-D
nie cwicze bo mam problem z kregoslupem i kolanami
wiec cwiczenia mam zakazane

hej girls

ja też się zastanawiam nad tym Dukanem. Powiedzcie mi jakie są Waszym zdaniem + i - tej diety.

reklama
Hej, ale sie rozkręciło! Agus Irl, fajnie,że wpadłaś. Będzie raźniej. Wróciłam do pracy po zwolnieniu stąd mniej czasu. Od dziś znów na diecie, zbijam moje 4 kg.. Ja w 5 tygodni zgubiłam 9 kg na tej diecie. A tych podanych przepisów nie mam. Dzięki bardzo i spokojnej nocy. Pozstaram się wpadać częściej.

Do góry