Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mi sie podoba moja żona tak jaka jest, powiem więcej - strasznie mnie taka kręci

a mi sie podoba moja żona tak jaka jest, powiem więcej - strasznie mnie taka kręci

nie moge powiedziec bym mojemu A. sie taka podobala, no może poza niewątpliwie sporym biustem ;-)hej! Pozwolcie, ze niesmialo zagadnę...
zdążyłam się juz przedstawić, a teraz chciałam coś naklikać by niesmiało wkęcić tu swoją osobę ale ąż mi głupio, bo wy wszystkie takie dzielne jesteście z tymi dietami a ja codziennie toczę walke by nie żreć słodyczy i 5 dni na 7 przegrywam :-(
A jak przecztałam post marula to taka mnie zazdrość skręcila, ze aż mnie brzuch rozbolałnie moge powiedziec bym mojemu A. sie taka podobala, no może poza niewątpliwie sporym biustem ;-)

;-)
Mój mąż się wścieka, bo na każdym filmie zasypiam, prawie wcale mu nie poświęcem czasu
ale miałam niespodziankę z rana, jak przeczytałam wpis mojego M. :-)
Słowo daję, nic mu nie obiecywałam w zamian za ten wpis, on tak sam z siebie...;-)
Zaczynam Bacówka myśleć o tej diecie, o której wspomniałaś Bacówka, dziś muszę więcej o niej poczytać, bo nie mam pojęcia o co w niej chodzi.
Czy na dukanie, Wy też kompletnie nie macie energii?! Ja nie mogę rano wstać z łóżka i wyszykowanie dzieci do przedszkola jest dla mnie mega wyczerpujące. Wieczorem tylko czekam, aż dzieciarnia zaśnie i idę spać zaraz po nichMój mąż się wścieka, bo na każdym filmie zasypiam, prawie wcale mu nie poświęcem czasu
![]()
NA PEWNO CI SIE UDA!!!ja stosuje 1/1 i caly czas chudneCześć dziewczynki,czemu Was nie widać?
MAMUSKA jak tam Twoje samopoczucie?mam nadzieję,że nie porzuciłaś diety?
Ja postanowiłam skrócic czas fazy uderzeniowej do 5 dni,trochę pobolewała mnie nereczka,duzo piję ale jednak,na wadze - 3,5 kg(wiem że na początku chudnie się w zawrotnym tempie,szczególnie tak spasione egzemplarze jak ja ),no i nie wiem czy nie bedę fazy naprzemiennej stosować 1/1...tak mi będzie łatwiej...dukan to ciężka dieta....ehh,a M. mnie nie wspiera,znosi do domu jakieś serniki na zimno i inne takie smakołyki...Tylko wiecie co,dzięki temu ze mam Was,łatweij mi sie temu oprzeć...nie dam się,i za rok wbiję sie (mam nadzieję i głęboko w to wierzę)w ciuchy sprzed ciąży....
Majka ale na zdjeciu to ja widze bardzo szczupłą osóbke,z czego kochaniutka Ty się odchudzasz?
dukan pisze ze nie wolno malo jesc, bo wtedy oganizm magazynuje wszytsko i dla tego wolniej chudniemyno właśnie tak wyglądałam po poprzednim odchudzniu, zwaliłam wtedy 35 kilo i teraz też chcę tak wyglądać
u mnie narazie waga stanełamam nadzieje że to przejściowe bo naprawdę mało jem
![]()
moj tez tak mowie, ale ja mam swoje zdanie i lustro:-)a mi sie podoba moja żona tak jaka jest, powiem więcej - strasznie mnie taka kręci
swiete slowae mój też tak mówił a jak schudłam do 56 kilo i ludzie mówili że brzydko wygladam to on mówił - nie słuchaj ich oni ci poprostu zazdroszczą
czyli
MĘŻĄ MUSZĄ PODOBAĆ SIĘ ŻONKI TAKIE JAKIE SĄ I BASTA
jak by mi mój mówił schudnij bo jesteś za gruba to bym go udusiła i tyle![]()
ja nie mialam energii pierwsze 3 dniale miałam niespodziankę z rana, jak przeczytałam wpis mojego M. :-)
Słowo daję, nic mu nie obiecywałam w zamian za ten wpis, on tak sam z siebie...;-)
Zaczynam Bacówka myśleć o tej diecie, o której wspomniałaś Bacówka, dziś muszę więcej o niej poczytać, bo nie mam pojęcia o co w niej chodzi.
Czy na dukanie, Wy też kompletnie nie macie energii?! Ja nie mogę rano wstać z łóżka i wyszykowanie dzieci do przedszkola jest dla mnie mega wyczerpujące. Wieczorem tylko czekam, aż dzieciarnia zaśnie i idę spać zaraz po nichMój mąż się wścieka, bo na każdym filmie zasypiam, prawie wcale mu nie poświęcem czasu
![]()