Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pozniej cc i schudlam. Druga ciaza przytylam tylko 8 kg, a i tak to byl sukces bo caly czas chudlam bo az do porodu wymiotowalam. Po drugiej cc mysllam ze waga spadnie, karmilam mloda ponad rok, waga stala. Jak skonczylam to przytylam i to az wstyd sie przyznac. Hormony odstawione, badania porobione, wizyty u dietetyka nic nie daly. Od dwoch miesiecy zastanawiam sie nad Ducanem no i postanowione, po uroddzinach mlodej zaczynam, na dzien dzisiejszy bede miala towarzystwo, bo maz sie tez zdeklarowal :-):-):-) Ksiazka mam, przepisy posciagane z netu, wiec literatura przygotowana, teraz tylko checi trzeba. No i wage porzadna musze kupic :-):-)
)kazdy wejdzie,no nie masz wyjścia kochana tylko bierz sie do roboty .
Dlatego zachęcamdo zdrowej diety i ruchu na swierzym powietrzu.
ok spróbuję jutro tego dokonać, akurat nie idę do pracy to powinno się udać. Obawiam się się, ze mogę sie przerazić tym ile faktycznie jemWitaj woloszki.
Spoko nasze forum jest z gumy(jak zoładek w swieta)kazdy wejdzie,no nie masz wyjścia kochana tylko bierz sie do roboty .
Wczoraj obejrzałam rozmowy w toku o bardzo otyłych kobietach.Ja moze jestem nieczuła na łzy grubasów,ale stali sie nimi na własne życzeni(I JATAKA BYŁAM)ale od użalania sie nad soba ,płaczu i zajAdania stresu lepiej nie będzie,trzeba sie wziąśc do roboty,sprawa prosta jak komuś zależy -schudnie(mówie o zdrowych ludziach)
.Oglądajac program z satysfakcja popijałam activie ,mój podwieczorek ciesząc sie lekkością w brzuchu po świętach.
nIE CHCE ABSOLUTNIE NIKOGO ZDOŁOWAĆ ,BO WIEM JAK PRZYKRO JEST SŁYSZEC CHAMSKIE KOMENTARZE(,sory za capsa)ale trzeba sobie uświadomić ,ze moc jest w nas,a przyszłośc w naszych rękachDlatego zachęcamdo zdrowej diety i ruchu na swierzym powietrzu.
Ale mi wyszedł post
kILOLEKweż sobie zapisuj co jesz kilka dni dokładnie każdy kęs,łyzka sałatki na spróbowanie ,szklanka soku ),a póżniej spróbuj policzyć,wiem ,ze zapotrzebowanie kobiety karmiacej na kalorie jest od 300 do 500 kcal więcej.Nie znam sie na tym za dobrze,wiadomo ważny jest odpowiednia jakosć jedzenia.Więc słodki batonik lepiej odstawic i zjeśc sałatkę owocowa ,wydaje mi sie ,ze przy dobrze zbilansowanej diecie 2000 kcal ,powinnas chudnac karmiac piersia ,dodatkowo spaceruj,biegaj,a powinno być dobrze.Poczytaj w necie powinno być sporo na temat.
CZEKAM NA ZNAK ,powiedz co wyliczyłaś ,ile energii sobie dostarczasz na co dzień?
muszę trochę odrobić grzechów

,ale trudno sie mówi
mój m ma przynajmniej urozmaicone zycie ,bo sypiał z kobietą rozmiaru 48/50,z balonami,a teraz z 42/44
standardowe b

chudzinki wylazic z krzakow, bo watek nam umiera:-)

pozostało mi ok 3,5 kg do zrzucenia i 3/4 szafy do wywalenia.Reflektuje ktoś na doły w rozmiarze 42 i góry w 44?
boję się troche do końca zlikwidować bo nigdy nie wiadomo....