reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Swieta racja.Mnie sie marzy jakos czarna sukienka, taka wiecie na wszystkie okazje,ladnie lezaca.Do niej jakies koraliki mozna zalozyc i jest git.Tylko gdzie takowa znalec na siebie?buuu

Ja z racji tego że wreszcie mam wolny weekend od pracy po tylu miesiącach to w sobotę ruszam na zakupy pietruszka w domku z dziećmi a ja na łowy:tak:
wyczaiłam u nie fajny lumpek jest deoższy niż inne mu podobne ale mają same nowe ubrnia i wybór w romiarch tez jest:-)
jak tylko upoluje coś ładnego to się pochwalę:tak::tak:
a właśnie fotki możemy wklejać tu czy mamy jakiś osobny wątek do foteczek????
a w domu mam szpital teraz to juz grypa x 3 wszyskie dzieci leżą:-:)-:)-:)-(więc zakupy dobrze mi zrobia bo po 3 tygodniach chorych dzieci mam dość domu :cool2:

Mozemy wstawiac fotki,nawet wskazane.
Ja dzis kupilam sobie taka torebalke (tylko jasniejsza)
Jakos dziwnie czasy studenckie przypomina, nie wiem dlaczego..

Załączniki

• !BgBDNt!!2k~$(KGrHqMH-EUEsL!4fZ9ZBLDkQ!2eRw~~_12[1].jpg
    !BgBDNt!!2k~$(KGrHqMH-EUEsL!4fZ9ZBLDkQ!2eRw~~_12[1].jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 68
Gastone świetna torba:tak: Możesz powiedzieć, gdzie kupiłaś takie cudo, bo ja się rozglądam za czymś podobnym teraz;-)

A ja kupiłam sobie taką bluzkę New Look'a. Jak do mnie dojdzie to stwierdzę czy mi się napewno podoba:-p Na szczęście kosztowała tylko parę groszy na ebay'u;-)

%21Bfjmpv%21%21Wk%7E$%28KGrHqQH-EYErffM51tgBLBw-Kfgww%7E%7E_12.JPG

Załączniki

• !BdmVtGQCGk~$(KGrHgoOKjwEjlLmV5FdBK5mRj01sw~~_35[1].jpg
    !BdmVtGQCGk~$(KGrHgoOKjwEjlLmV5FdBK5mRj01sw~~_35[1].jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry