Gastone - a ta Chinke do noszenia torebki daja gratis??;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gastone - a ta Chinke do noszenia torebki daja gratis??;-)
oj dużo zdrówka kochanaja dogorywam mam anginę ropną + bakteryjne zapalenie spojówek wyglądam jak wielkie zombie![]()
witaj kochana na naszym forumWitam to i ja się do Was przyłącze nieśmiało
po ciąży zostało mi kilka..naście kg do zgubienia z reszta nigdy szczupła nie byłam, ale przed ciążą udało mi się zrzucić 17 kg i gdy wzięłam się za wymiane garderoby udało się zajść w ciążę no i moja waga na dzien dzisiejszy wygląda jak przed ciążą przed odchudzaniem, problem ze zgubieniem mam teraz tylko dlatego ze jak słodycze mogły dla mnie nie istnieć to teraz żyć bez nich nie moge :-( ale co tam, akceptuje siebie taką jaka jestem :-) i jest mi z tym dobrze, czasami są dołki. Jetem wysoka i przez to mnie nie widac aż tak tej mojej nadwagi aktualnie wciskam się na dole w rozmiar 44 jeśli chodzi o góre to zalezy mam bluzki co i mają rozmiar S/M i są dobre, ale sa to szeresze tuniczki bo brzuszek też został i nie zamierza się wynieść
zakupów niecierpie udało mi się ostatnio kupić szersze kozaki ale jestem załamana już bo dużo jeżdże autem i mi się na piętach przedzierają :-(
to dziś na tyle bo własnie kończe pracke i mykam do mojego maleństwa zajrze tu jutro