reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
a i ja wiem gdzie polkowice przez 20 lat ojciec mój tam jako górnik pracował tzn dokładnie w sieroszowicach ale to rzut beretem :-)

złotoryja z czymś mi się kojarzy ale gdzie na mapie to przyznam, że nie wiem :-)

a żary moje kojarzą się z woodstockiem który odbywał się tu przez ładnych kilka lat organizowany przez owsiaka... nie przepadam za tego typu imprezami i takimi klimatami , ale przyznam że chodziłam prawie co roku i naprawde poznałam mase superaśnych ludzi

Hej mamunie!Jak tam o swietach? Guziki w spodniach pekaja? ihh
Ja srednio pojadlam,ale guziki mi pekaja.Jaka napompowana jestem i ociezala.
Szukam ciuszkow ciazowych,zwlaszcza spodni.Poweim wam ze jesli chodzi o to drugie jest problem,bo jest mnostwo spodni ale wszystko szczyplutkie nogawki...

a tak w ogóle jak mineły święta dla mnie cudowne, pierwsze nasze wspólne z naszym maleństwem :-) Teraz odliczanie do sylwestra

no tak, ale dla mnie to fajna okazja do spotkania się ze znajomymi chociaż i tak spotykamy się częśto :-) Ale każdy powód jest dobry :-) no i w tym roku imprezka domowa u nas na jakies sale, imprezy poza domem nie mam ochoty stałam się straszną domatorką :/

Ja trzeci rok z kolei sylwester w domciu ,w lozku z dzieciem ihi
Zimka Zlotoryja jest jakies 20 kilometrow od Legnicy.

Ostatnia edycja:
a ja drugi :) w tamtym roku z brzusiem nie szliśmy nigdzie z czego się cieszyłam bo w sylwestra rano M obudził się z gorączką i jak byśmy mieli gdzies coś zapłacone miała bym nerwa.... a tak on sobie siedział o północy w chacie z moją mamą a ja poszłam z ojcem wystrzelać petardy bo tyle ich nakupowalismy M cieszył się jak dziecko hehe a nie odpalił ani jednej :-D

Gastone z tymi ciuszkami to 2 miechy temu sprzedawałam swoje szmatki ciążowe które były superaśne i w świetnym stanie no bo ile mozna je zużyć przez kilka miesięcy :/

Co do świąt to ja też tak się nie objadałam i wczoraj w wc mnie troche poczyściło a dziś jakieś wzdęcia mam zjadłam 1 bułke od rana a czuje się jak bym nie wiadomo ile i czego się najadła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja bylam u nas w h&m i nic ciekwego nie ma.Spodnie byly ale szczuple,kupilam tylko dwie fajne bluzeczki bawelniane z krotkim rekawkiem.No ale tego tu nie brakuje,gorzej z portkami.Ja mam spodnie z poprzedniej ciazy dwie pary,jeansy i takie materialowe wyjsciowe ale chcialaby jeszcze cos fajnego.Mam tez fajna spodnice,bojowke ciazowa.
Bede szukac.Z dresami nie ma problemuu,szafa u mnie peka hehe

reklama
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

Do góry