Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pokaż się Ewelinka! różnica musi być niesamowita :-)hej dziewczynkipamiętacie mnie jeszcze?? przez dłuższą chwilę nie miałam kompa..bo się rozwalił biedaczek
ale juz wszystko ok
a więc tak..u mnie dukania ciąg dalszy
ostatnio zaczęłam podżerać..nie żeby jakos tak bardzo..ale raz zjadłam zapiekankę i trochę ziemniaczków..a i ptasiego mleczka parę kostek bo miałam doła..no i tak waga stoi od tygodnia! ale łącznie przez dwa miechy schudłam 14kg..myślę, że to niezły wynik
teraz już się pilnuję..narobiłam dukanowej nutelki i jakoś żyję
trzymam kciuki za odchudzające
buziaki
![]()
pokaż się Ewelinka! różnica musi być niesamowita :-)
kurcze i ja muszę wrócić do diety... tylko tak nie mam ochoty! ciężko się zabrać
wiesz elwisku nie wiem czy tak bardzo widać, że tyle schudłam..Ci co wiedzą, że się odchudzam to ciągle mówią..chudniesz w oczach..ale Ci którzy o diecie nie mają pojęcia..chyba tego nie zauważają..przynajmniej nikt nic nie mówi:/
wszystkie ciuchy oczywiście za wielkie..w pasie ubyło mi ponad 20cm..ale mam przepuklinę pępkową i ta górka nad pępkiem powoduje, że mój brzuch wygląda jak ciążowy;/ nowych ciuchów nie kupuję..bo mam nadzieję, że zaraz będa za duże..hehe
schudłam 14 kg ale jeszcze długa droga przede mną..mam nadzieję, że starczy mi silnej woli i wytrwałości
PS. Jak zrobie jakieś nadające się zdjęcie to wstawię obiecuję..narazie od początku diety nie zrobiłam żadnego..chyba czas to zmienić![]()
kochana..z przepukliną to już się nałaziłam..byłam u rodzinnej lekarki..dała mi skierowanie do chirurga..poszłam..on przestraszył się, że taka duża, dał skierowanie do szpitala..pojechałam do szpitala zapisać się na operacje..lekarz już zapisywał mnie na 20 września ale dla spokojności chciał to jeszcze obejrzeć..obejrzał po czym stwierdził, że jest za mała na operacje i kazał robić brzuszkirób rób!
musisz mieć dokumentację :-)
no i z przepukliną czas zrobić porządek chyba :-)
ale jakoś nie mogę się zabrać!
kasiaialex mowisz,że nigdy nie odchudzałas sie w naturalny sposób.....a w jaki w takim razie?