Zlota11111
Fanka BB :)
Nie , uznał że te hcg to ciąża i ciul. Pomimo że mówiłam że dwie dawki dostałem ovitrelle. Na wieczornym obchodzie spytam się jakie wskazania są do łyżeczkowania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobaczymy co powie ale dziewczyny nie godzić się co? Poczekać spokojnie do miesiączki?Nie , uznał że te hcg to ciąża i ciul. Pomimo że mówiłam że dwie dawki dostałem ovitrelle. Na wieczornym obchodzie spytam się jakie wskazania są do łyżeczkowania.
jakim cudem masz się zgodzić na łyżeczkowanie skoro nie jesteś w ciąży i to raczej zatrzyk ?Zobaczymy co powie ale dziewczyny nie godzić się co? Poczekać spokojnie do miesiączki?
Łyżeczkowanie nie zawsze robi się po to aby usunąć ciążę. Jednak w Twoim przypadku raczej bym się nie zgadzała. Być może jest to związane z tym krwiakiem. Ale tutaj chyba nie o to chodzi.Zobaczymy co powie ale dziewczyny nie godzić się co? Poczekać spokojnie do miesiączki?
Właśnie nie jest to związane z tą torbila Krwiotoczna, bo dziś hcg spadło do 3 czyli jest ujemne. I od razu dał mi antybiotyk na to...Łyżeczkowanie nie zawsze robi się po to aby usunąć ciążę. Jednak w Twoim przypadku raczej bym się nie zgadzała. Być może jest to związane z tym krwiakiem. Ale tutaj chyba nie o to chodzi.