jasani
Fanka BB :)
Generalnie ona powinna sama się wchłonąć. Dziwne, że lekarz dał od razu skierowanie do szpitala.Usunięcia tej torbieli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Generalnie ona powinna sama się wchłonąć. Dziwne, że lekarz dał od razu skierowanie do szpitala.Usunięcia tej torbieli.
ja chodziłam do Esterclinic moje pęcherzyki pękały same przy około 26-28 mm , raz poszłam tam do innej babeczki bo akurat nie było Estery a musiałam sprawić jak stymulacja i przy pęcherzyku 26 powiedziała że juz powinien pęknąć i dała zatrzyk akurat wtedy zrobiła się torbiel krwotoczna , w kolejnym cyklu dostałam zatrzyk przy pęcherzyku 22 mm i aktualnie jestem w ciąży , tak tylko informacyjnie . Nie wiem czy miało znaczenie że to zatrzyk był podany przy mniejszej wartości , czy miało znaczenie to że moje pękały później bo ciążę miałam jeszcze 2 wcześniej ale biochemiczne.No właśnie na EsterClinik jest artykuł co wypowiada się doktor nadzwyczajny, że przed samym pęknięciem pęcherzyk może mieć 18-30 mm, i wiem że kobiety też zachodzą w ciążę mając pęcherzyk 27,28 mm
pisałam wyżej że u mnie postała torbiel krwotoczna ,nie wiem jaki miała wymiar ale jednocześnie miałam ciałko żółte i lekarz powiedział że jest szansa na ciążę ,niestety jej nie było ale torbiel krwotoczna sama się wchłonęła , nie była potrzebna interwencja a w kolejnym cyklu udało się zajść w ciążęU mnie torbiel Krwiotoczna 5,63 cm..
Pytanie bo miałam 3 pęcherzyki, czy któryś mógł normalnie pęknąć i byc zdolny do zapłodnienia?
A co z torbielą?Wczoraj miałam hcg wyszło 19,.jutro zrobią znów.. ale dostałam dwa ovitrelle być może być to pozostałość
A co z torbielą?
Raczej to zastrzyk
Ile dni po zastrzyku jesteś?Właśnie zrobiłam test o czułości 25, po kawie dużej i szklane soku i wyszła drugą kreska na teście , zobaczymy