reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Duże pęcherzyki po clostilbegyt

reklama
Raz miałam taką torbiel.
Wykryta przypadkiem bo poszlam do ginekologa po recepte .po miesiącu na kontrol i nie było śladu po niej .

No właśnie na EsterClinik jest artykuł co wypowiada się doktor nadzwyczajny, że przed samym pęknięciem pęcherzyk może mieć 18-30 mm, i wiem że kobiety też zachodzą w ciążę mając pęcherzyk 27,28 mm
ja chodziłam do Esterclinic moje pęcherzyki pękały same przy około 26-28 mm , raz poszłam tam do innej babeczki bo akurat nie było Estery a musiałam sprawić jak stymulacja i przy pęcherzyku 26 powiedziała że juz powinien pęknąć i dała zatrzyk akurat wtedy zrobiła się torbiel krwotoczna , w kolejnym cyklu dostałam zatrzyk przy pęcherzyku 22 mm i aktualnie jestem w ciąży , tak tylko informacyjnie . Nie wiem czy miało znaczenie że to zatrzyk był podany przy mniejszej wartości , czy miało znaczenie to że moje pękały później bo ciążę miałam jeszcze 2 wcześniej ale biochemiczne.

U mnie torbiel Krwiotoczna 5,63 cm..

Pytanie bo miałam 3 pęcherzyki, czy któryś mógł normalnie pęknąć i byc zdolny do zapłodnienia?
pisałam wyżej że u mnie postała torbiel krwotoczna ,nie wiem jaki miała wymiar ale jednocześnie miałam ciałko żółte i lekarz powiedział że jest szansa na ciążę ,niestety jej nie było ale torbiel krwotoczna sama się wchłonęła , nie była potrzebna interwencja a w kolejnym cyklu udało się zajść w ciążę

Wczoraj miałam hcg wyszło 19,.jutro zrobią znów.. ale dostałam dwa ovitrelle być może być to pozostałość

Właśnie zrobiłam test o czułości 25, po kawie dużej i szklane soku i wyszła drugą kreska na teście , zobaczymy

reklama
Do góry