Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Najprościej będzie jak go o to zapytasz[emoji38][emoji6]Cześć!
Ja nie mogę z tymi moimi... Kornel chodzi po domu (wieczorami, bo chłodniej) w marynarce, białej wyjściowej koszuli i krawacienie wiem dlaczego...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najprościej będzie jak go o to zapytasz[emoji38][emoji6]Cześć!
Ja nie mogę z tymi moimi... Kornel chodzi po domu (wieczorami, bo chłodniej) w marynarce, białej wyjściowej koszuli i krawacienie wiem dlaczego...
Najprościej będzie jak go o to zapytasz[emoji38][emoji6]
no przecież to takie proste... On ma fazy na wcielanie się w różne postaci, w zależności od zainteresowania, to może teraz jest jakimś sławnym naukowcem??? Kto go wie... Ale znając go, odpowiedź będzie: "yyyy.... bo tak"Najstarszego juz mamy od dzisiaj na obozie sportowym karate. Przez 10 dni będzie łapał słońce w Pobierowie. W lipcu będziemy gościć u siebie mojego 12 letniego siostrzeńca. Zwykle w sierpniu mąż ma urlop. Chyba pojedziemy na południe Polski. Zawsze ciągnie nas w te strony. Możliwe, że wpadniemy do Zawoi, Żywca.Jakieś plany wakacyjne? Jak tam pierwsze dni wakacji mijają?
Kurdeno przecież to takie proste... On ma fazy na wcielanie się w różne postaci, w zależności od zainteresowania, to może teraz jest jakimś sławnym naukowcem??? Kto go wie... Ale znając go, odpowiedź będzie: "yyyy.... bo tak"
Skoro koszula, marynarka i krawat to raczej nie trąci mi tu naukowcem, a weselnikiem po zakrapianej nocy wracającym nocną porą[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A ja odebrałam jakbyś strzelał patrząc w czym przechadza się po domu i o jakiej porze[emoji38]
A do drugiego wersu, to mnie kojarzy się z białym laboratoryjny kitlem ale to też zależy z jakiej dziedziny.
Wakacje super, odkąd jest ciepło/gorąco to w ogóle szał dla dzieciJakieś plany wakacyjne? Jak tam pierwsze dni wakacji mijają?