Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej
A ja sama z mezem W domu, dzieci już tydzień u dziadków, jeszcze 2tyg i jedziemy po nich...
Te Upały mnie wykanczaja już.....![]()
![]()
![]()
![]()
Niby tak aleeee.... Chormony w ciąży tak wariuja, tęsknię za dziećmi, sama w domu jestem jak Mąż w pracy.... Masakra jakaś...No Ty to wiedzialas jak sie ustawic...zazdroszcze[emoji4]
Super... witam i gratuluję. U nas też się krzywili z niesmakiem na 4 dziewczynkę. A mi to było nawet na rękę że kolejna panna.Witam
Chciałam się przedstawić i zapytać czy przyjmijcie mnie do gronawielodzietnych. U nas stan na dzień dzisiejszy to.12 latka I 8 latka Plus baby 23tyg ciąży. Mieszkamy w uk .Mam 35 lat maz.36 dziecię nieplanowane, bardzo kochane przez wszystkich członków rodziny już
.Rodze w listopadzie plec dzieciątka niespodzianka ,ale jak Pani zmierzyła kości nog to między nimi nic
więc szykujemy się na dziewczynkę przynajmniej ja .
Teściowa powiedziała o teraz chlopak A ja do niej tak dziewczynkę oddamy bo nie spełnia wymogów!!! Denerwuje mnie takie podejście.
My za 1.5 tyg wakacje w pl na miesiącbędzie ciekawie w pl nikt nie wie o.baby więc robimy niespodziankę.
Pozdrawiam serdecznie
!