Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie nawet pediatra mowila, ze nie ma wplywu na zeby. Bo mi mama tez mowila, ze z zelazem to na zeby trzeba uwazac. Koniecznie zapytaj bo my bysmy tez mniejsza dawke dostaly gdyby nie to, ze powiedzialam, ze inaczej niz w mleku nie przejdzie. Kacprowi rozpuszczam w herbatce rumiankowej☺ teraz pije bez problemu na początku sie buntowal dlaczego ma pic czarna herbate☺Przepraszam ze nie przywitałam się , witam nowe mamy, fajnie ze piszecie![]()
Aga teraz można kupić takie żelazo ze nie barwi zębów na szczęście.
Kinga muszę do pediatry iść może właśnie większą dawkę musi brać..
Nie były na cycu... Ale u niemowlaków zmienia się rodzaj komórek ż plodowych na normalne i występuje anemia...Heda Piły mm? Bo tam chyba jest żelazo? Może dlatego przeszło..
Mój brat miał anemię, gdy miał ponad rok, a nie wyglądał - pomogła zbilansowana, bardzo bogata w żelazo dieta - wszelkie zielone warzywa, papryka, buraki i owoce oraz mięsa zwłaszcza więcej cielęciny i wołowiny w diecie i żółtka jaj.Dziewczyny walczyła któraś z Was z anemią u dziecka? Mój mały miał badania koło kwietnia i wyszła mu anemia. Zaczęłam dawać żelazo, najpierw w saszetkach do rozpuszczania ale wymiotował wiec kupiłam krople i już ok w miarę. Dzisiaj odebrałam Wyniki i są jeszcze gorsze. Załamałam się bo już myślałam ze wychodzimy na prostą a tu zonk.. moze powinnam kupić coś lepiej przyswajalnego? Znacie się na tym?
Mnie nie ma na pierwszej stronie jak by co no chyba, ze mnie nie chcecie☺@mamunia86 jak nie będziecie się klucicna zamkniętym to mooderatorki tam prawie nie potrzebne![]()
Dobra a lista mam które mają być zaproszone? Wszystkie z pierwszej strony, czy ktoś się już w ogóle nie udziela?
Co do anemii nie pomogę, nie miałam nigdy i moje dzieci też.....