Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przestan, jakich wiekowych. Nawet tak nie myśl i nie pisz. Jestem na wątku ciaza po 40 i ostatnio umiescilysmy z dziewczynami swoje fotki. Mimo tego, że wszystkie w podobnym wieku co i my to żadna na te lata nie wyglądała. Na wątku lutówki 2018 jak umiescilysmy swoje fotki tak żebyśmy wiedziały jak wyglądamy to wcale te 40 i prawie 40 nie wyglądały gorzej od tych 30.Chrząszczyk1 tak, ja z tych bardziej wiekowych. Chociaż wcale się nie czuję
Kamiladon - u mnie drugie bliźniaki też były zupełnie nieplanowane, ale teraz to w sumie nam dobrze
Chorowanie moze sie zacznie zapewne jak dzieciaki do przedszkola i żłobka rusza...U nas tak było.[emoji53]Jestem i jamam 29 lat i trójkę dzieci: najstarszy prawie 5 lat, średnia córka prawie 3 lata i najmłodszy synek 10 mscy
póki co nie pracuje. Do żłobka nie zapisuje więc pewnie jeszcze dwa lata będę w domu a później to już zależy od czestotliwości chorowania
![]()
Chorowanie moze sie zacznie zapewne jak dzieciaki do przedszkola i żłobka rusza...U nas tak było.[emoji53]