reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dwie kreseczki po CP

xpaula

Zaciekawiona BB
Witam. W tamtym roku mialam usuwana ciążę pozamaciczna z jajowodu prawego . Mialam również sono hsg i okazało się, że lewy jajowod jest niedrozny a prawy drozny ale że tam powstała cp to najlepszym rozwiązaniem dla mnie podobno jest in vitro. Niedługo mam pierwsza wizytę klinice niepłodności (dokładnie w sobote) , ale dzis dwa dni przed okresem zrobilam test. Wyszły dwie kreseczki, powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo. Myślę czy może to też być torbiel, lub wadliwe testy? Panikuję, bo nie chce powtórki z tamtego roku... Czy któraś z Pań moze miala podobna sytuację?

reklama
Witam. W tamtym roku mialam usuwana ciążę pozamaciczna z jajowodu prawego . Mialam również sono hsg i okazało się, że lewy jajowod jest niedrozny a prawy drozny ale że tam powstała cp to najlepszym rozwiązaniem dla mnie podobno jest in vitro. Niedługo mam pierwsza wizytę klinice niepłodności (dokładnie w sobote) , ale dzis dwa dni przed okresem zrobilam test. Wyszły dwie kreseczki, powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo. Myślę czy może to też być torbiel, lub wadliwe testy? Panikuję, bo nie chce powtórki z tamtego roku... Czy któraś z Pań moze miala podobna sytuację?
Pytasz czy jest możliwa ciąża w macicy po pozamacicznej? Tak

To dobrze. życzę by była tam gdzie powinna. Ja odetchnęłam z ulgą dopiero gdy widziałam na usg że pęcherzyk jest w macicy
Nie watpie, ja się o to modlę bo to chyba by był cud, aczkolwiek nie robie sobie nadziei, bo nie chce się nakrecać a później płakać tygodniami jak wtedy..

Nie watpie, ja się o to modlę bo to chyba by był cud, aczkolwiek nie robie sobie nadziei, bo nie chce się nakrecać a później płakać tygodniami jak wtedy..
Każda ciąża jest inna, szansa jest. Dużo z nas obecnych na forum to przeszło

Ja jestem po całkowitym usunięciu lewego jajowodu przy ciąży pozamacicznej, nie sprawdzałam nigdy drożności prawego jajowodu, zaszłam w ciążę naturalnie i tak jak @Klemensa odetchnęłam z ulgą, także musisz myśleć pozytywnie 🤞

reklama

Teraz już pozostaje tylko czekać.
Ja po CP zaszłam w prawidłową ciążę z tego samego lewego jajowodu 😊

Do góry