U
użytkownik 207953
Gość
Nie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.Jasne że się nie bada, ale przyrost wyrażnie widać po ciemnieniu kreski.
O ile jest robiony z tej samej firmy, o tej samej czułości.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.Jasne że się nie bada, ale przyrost wyrażnie widać po ciemnieniu kreski.
O ile jest robiony z tej samej firmy, o tej samej czułości.
No rano nie ma się rozcieńczonego, dlatego zrobiła rano.Nie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.
Wiem, ale jest sobota i nie mam gdzie zrobić betyAle przyrostów bety nie bada się ciemnieniem testow. Przyrosty bety bada się badaniem krwi
Test z porannego moczu, bez picia przed snem i w nocy. Normalny mocz, bez spinyNie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.
czekam cierpliwie do poniedziałku ( dzień @) , idę prosto na betę, nie kupię już nawet testu.Na spokojnie, jesteś kilka dni przed dniem miesiaczki. Pierwszy test z pinka to moja kreska w dniu spodziewanej miesiączki (po południu) - czułość 10, drugi to facelle też 10 - test z porannego moczu dzień PO miesiączce (beta była wtedy 14). Na kolejny dzień zrobiłam czułość 25 z pinka i kreska była już wyraźniejsza. Dlatego nie ma co się teraz stresować bo jest jeszcze wcześnie, jak zrobisz w dzień miesiaczki to będą krechy. U mnie z tych cieni jest 14 tydzień![]()