U
użytkownik 207953
Gość
Nie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.Jasne że się nie bada, ale przyrost wyrażnie widać po ciemnieniu kreski.
O ile jest robiony z tej samej firmy, o tej samej czułości.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.Jasne że się nie bada, ale przyrost wyrażnie widać po ciemnieniu kreski.
O ile jest robiony z tej samej firmy, o tej samej czułości.
No rano nie ma się rozcieńczonego, dlatego zrobiła rano.Nie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.
Wiem, ale jest sobota i nie mam gdzie zrobić betyAle przyrostów bety nie bada się ciemnieniem testow. Przyrosty bety bada się badaniem krwi
Test z porannego moczu, bez picia przed snem i w nocy. Normalny mocz, bez spinyNie bardzo skoro wystarczy mieć bardziej rozcieczony mocz choćby.
czekam cierpliwie do poniedziałku ( dzień @) , idę prosto na betę, nie kupię już nawet testu.Na spokojnie, jesteś kilka dni przed dniem miesiaczki. Pierwszy test z pinka to moja kreska w dniu spodziewanej miesiączki (po południu) - czułość 10, drugi to facelle też 10 - test z porannego moczu dzień PO miesiączce (beta była wtedy 14). Na kolejny dzień zrobiłam czułość 25 z pinka i kreska była już wyraźniejsza. Dlatego nie ma co się teraz stresować bo jest jeszcze wcześnie, jak zrobisz w dzień miesiaczki to będą krechy. U mnie z tych cieni jest 14 tydzień![]()