• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dwu latek łapie się za przyrodzenie.

Właśnie też to podejrzewam. Bo u nas przy każdym przewijaniu jest problem zasłania wtedy przyrodzenie i nie chce by go tam chusteczką nawilżaną przecierać. Ale wtedy nie mówi że go boli tylko jakoś tak jakby nie chciał być dotykany.
Spróbuj sobie wytrzeć krocze tymi chusteczkami i zobacz jak to odczuwasz.
Moja córka zakrywała się jak używaliśmy czasami nawilżanych chusteczek i jak spróbowałam na sobie, to były zimne w dotyku i trochę szczypały (pomimo tego, że dla niemowląt).
Od wtedy używaliśmy tylko tych dużych wacików namoczonych w ciepłej wodzie z kranu. Może też ich spróbujecie?

reklama
Jesteśmy po wizycie u dobrej pediatry prywatnie. Dostaliśmy maść na rozmiękczenie napletka. Zdaniem Pani doktor gdy młody ma zwód i oddaje mocz napletek jest słabo miękki - nie wiem jak to inaczej określić. Napiszę za dwa trzy dni czy jest zmiana w zachowaniu dziecka.

A co jest w tym nie serio? Chłopcy mają erekcję już w łonie matki.

Jesteśmy po wizycie u dobrej pediatry prywatnie. Dostaliśmy maść na rozmiękczenie napletka. Zdaniem Pani doktor gdy młody ma zwód i oddaje mocz napletek jest słabo miękki - nie wiem jak to inaczej określić. Napiszę za dwa trzy dni czy jest zmiana w zachowaniu dziecka.

Czyli jakby miałam rację, więc nie kumam skąd Twoje oburzenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry