DarkAsterR
Fanka BB :)
Poczekaj bo nie kumam… ma kobieta „faceta”, dziecko z innym „facetem” i jeszcze się z tobą spotyka? Kto nalega na te spotkania?
Pewnie on. Są tacy co żadnej miotle nie odpuszcza. To się nazywa zachowania obsesyjne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekaj bo nie kumam… ma kobieta „faceta”, dziecko z innym „facetem” i jeszcze się z tobą spotyka? Kto nalega na te spotkania?
Ma Faceta, dziecko z poprzedniego związku (z takim z którym zdradziła mnie). A ze mną spotkała się w tym roku po latach przerwy. Mieszka za granicą i akurat byłem w jej kraju, jej mieście i napisałem zę będę tam i zaproponowała spotkanie. Nikt nie nalegał. W święta ona będzie w Polsce i umówiliśmy sie na następne spotkanie.Poczekaj bo nie kumam… ma kobieta „faceta”, dziecko z innym „facetem” i jeszcze się z tobą spotyka? Kto nalega na te spotkania?
Nieprawda. Jestem singlem i od 2 lat nie byłem z żadną kvobietą ani w sensie związku ani seksu.Pewnie on. Są tacy co żadnej miotle nie odpuszcza. To się nazywa zachowania obsesyjne
Nieprawda. Jestem singlem i od 2 lat nie byłem z żadną kvobietą ani w sensie związku ani seksu.
Wiesz zdrada nie zaczyna się wtedy, gdy ma się majtki na kostkachMa Faceta, dziecko z poprzedniego związku (z takim z którym zdradziła mnie). A ze mną spotkała się w tym roku po latach przerwy. Mieszka za granicą i akurat byłem w jej kraju, jej mieście i napisałem zę będę tam i zaproponowała spotkanie. Nikt nie nalegał. W święta ona będzie w Polsce i umówiliśmy sie na następne spotkanie.
Ale spokojnie, nie zdradziła Faceta ze mną.
Co to jest niezobowiązująca znajomość? Bo ja jestem chyba za stara i mam zbyt mgliste wyobrażenie czym takie coś ma niby byćNie wychowuje tego dziecka samotnie. Ma faceta i ma z nim kolejne dziecko. Facet mi nic nie zrobił bo z nim mnie nie zdradziła i chyba tylko ze względu na niego się jeszcze wacham. W sensie nie związku, bo na to nie ma raczej szans przez dziecko ze zdrady, ale wacham się nawet jakiejś niezobowiązującej znajomości bo jednak nie zależy mi na tym, by go zdradziła. Jakby była z tamtym, pewnie bym chciał takiego rewanżu za zdradę. Wiem że to mściwe, ale pewnie bym chciał.
DokładnieSa tacy co lubią drame.
Nie będą się kręcić wokół tysiąca wolnych, fajnych dziewczyn. Będą dłubać w przeszlosci, rozkładać ja na czynniki pierwsze, spotykać się z eksami. Jednym słowem robić z przeszłości toksyne.
Jak dziewczyna mądra to nie będzie się w to bawić. A jak ma podobne tendencje to tak się latami będą wokół słupa ganiać.
Czego chcesz? Seksu?