S
Szka
Gość
Kiedyś pracowałam w salonie optycznym i rodzice przyjechali z córką która siedziała w spacerówce i miała ponad 4 lata.
może kup mu taki rowerek w którym może siedzieć a Ty pchać, może to będzie lepszym rozwiązaniem 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mamy taki na szczęście, po próbujemyKiedyś pracowałam w salonie optycznym i rodzice przyjechali z córką która siedziała w spacerówce i miała ponad 4 lata.może kup mu taki rowerek w którym może siedzieć a Ty pchać, może to będzie lepszym rozwiązaniem
![]()
Karmić piersia 4 letnie dziecko to normalne, ale podwieźć wózkiem to już feeKiedyś pracowałam w salonie optycznym i rodzice przyjechali z córką która siedziała w spacerówce i miała ponad 4 lata.może kup mu taki rowerek w którym może siedzieć a Ty pchać, może to będzie lepszym rozwiązaniem
![]()
ale ja ich nie krytykuje, chodziło mi, że nawet 4 letnie dziecko było w spacerówce.Karmić dzieckiem 4 letnie dziecko to normalne, ale podwieźć wózkiem to już feetak to już jest. Niech każdy robi co chce i jak mu wygodnie.
to trzymam kciukiMamy taki na szczęście, po próbujemy![]()