O kurcze!!!
Ale sie narobilo!Przede wszystkim
Katka gratuluje brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!A jednak!
Rzeczywiscie musisz teraz na siebie bardziej uwazac,a Zuzia jeszcze tego nie rozumie.
adusia0503 Witam serdecznie!Ciebie i Twoja corcie!Ja pochodze z Dabrowy Gorniczej.To calkiem niedaleko Katowic
Wiśnia zapraszamy do wspolnego obgadywania naszych corek
Dziewczyny!
Jednak sluszne jest to powiedzenie ze "wszedzie dobrze,ale najlepiej w domu".Zuzia bardzo tesknila przez caly ten czas.Jeszcze pierwszy tydzien to byla dla niej nowosc.Nowe zabawki,dziadkowie,babcie,ciotki i wujkowie w ogromnych ilosciach nawiedzajacy nasz dom.Bylo milo.Ale od jakichs dwoch tygodni slyszalam tylko caly czas:Kiedy przyjedzie tatus i zabierze stad Zuzie i mame do domku.Wspominala tez swoje zabawki i miejsca,gdzie chodzimy na spacer.To jednak ciekawe,dlaczego bardziej jest zwiazana z tym miejscem...
Zuzia podobno urosla.Tak twierdzi moj maz,ktory nie widzial jej trzy tygodnie.Ma numer buta 25.Przeciez to kajak (to po tatusiu - numer 45)!!!
Wiecej i wyrazniej mowi.Buduje juz cale zdania.
Wreszcie nauczylam ja korzystac z nakladki na muszle,a wiec nocnik poszedl do lamusa.
Znowu spi w dzien.Nie wiem jak mam sie z tego cieszyc.
Nie pije juz tyle w nocy i lepiej spi,ale niestety jak sobie przypomni to trzeba ja brac do "duzego lozka"

Nie sprawia nawet teraz klopotow,odpukac!!!Czasami tylko jest placz o bajke.Wlasnie moje dziecko odkrylo Krecika.I to teraz jest najulubiensza bajka.Zakupilam odpowiednia ilosc krecikow na plytach. ;D
Moje dziecko potrafi juz usiedziec w miejscu 5 minut

.Sukces.Buduje z klockow,ktore przedtem byly dla niej malo interesujace.A czy Wasze kobietki umieja ulozyc puzzle?Bo moja za nic nie potrafi pokojarzyc o co chodzi.
Zuzia ciagle teraz mowi:niech juz bedzie ta wiosna,albo :Zuzi zabawki to Zuzi skarby i mamusia nie moze ruszac.
Wogole to sie ciesze ze wrocilam.Ale milo byla sie zobaczyc ze starymi znajomymi.Okazalo sie,ze mam spotkanie klasowe w dziesiec lat po maturze.Wiec do Polski pojedziemy w maju.
Jak zgram zdjecia to cos wstawie nowego.Narazie pozdrawiam.Pa