cze
cisza,cisza..trzeba rozruszac troche to nasze towarzystwo... O0
w prawdzie sama sie nie odzywalam ostatnio,ale duzo odpoczywalam ostatnio i nie bardzo ciagnelo mnie do kompa...
Renee - fajnie by bylo,gdyby udawalo nam sie codziennie pogadac.
Widze,ze nasze dziewczyny maja podobny gust.Zuzia tez drepcze ostatnio po dworze z parasolem,takim w paski,w kolorze teczy.W prawdzie,chciala miec zolty,ale nie bylo takiego w sklepie.W ogole,dostala ostatnio krecka na punkcie koloru zoltego.W kolko slysze,ze chce miec zolta bluze,sukienke itp..Nawet powiedziala mi,ze kupi mi na wiosne zolta czapke z daszkiem.Watpie- nie lubie tego koloru.Ale jak sie zrobi cieplo to cos jej kupie w tym kolorze.Niech ma,moze bedzie cicho

Jesssssssu,buzia jej sie nie zamyka.No ile mozna gadac..???Zuzia tez lubi Krecika,choc na topie u nas jest teraz Reksio i Calineczka.
Moja cora juz spi,Chyba znalazlam zloty srodek na szybkie usypianie jej (choc i bez tego ona usypia w tepie expresowym).Za kazdym razem kiedy dostaje na kolacje keczup mloda zasypia nad talerzem.Dzisiaj byl to 3 raz

;D
Tu macie 1 z dowodow...w ogole tego dnia wymyslilysmy sobie,ze jstesmy nad morzem i jemy frytki i rybke w knajpie na plazy,i dlatego muisal byc plastykowy widelczyk
Achoj