reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dwuletnie dziewczynki.... :)

Busia! Twoja znajoma z Anglii ma racje. Tutaj w Irlandii jest tak samo. Nie chcaiłabym uogólniać,ale w mieście gdzie ja mieszkam właśnie tak jest. Ja osobiście nie jestem zadowolona z tutejszej opieki medycznej. Na szczęście w marcu lecimy do Polski,to zrobie badania mojej małej i obskocze wszystkich lekarzy. Jednak bardziej ufam polskim lekarzom.Mimo wszystko.
Pozdrawiam!

reklama
Halo!!! Co tu taka cisza????
Chciałam sie pochwalić,że moja Paulinka chyba zabiera sie wreszcie do mówienia!
Ale sie ciesze! Powoli zaczyna sie rozkręcać...Narazie dużo słów wymyśla sama,ale ciągle coś mówi i składa różne sylaby ze sobą. Mam nadzieje,że wszystko potoczy sie we właściwym kierunku i będzie ok.
Pozdrawiam!

Cze dziewczyny

Ja na krotko i szybciutko,potem postaram sie naskrobac cos wiecej(zaraz wychodzimy)o ile nie zasne hiihihiih
U nas wszystko dobrze,choc ostatnio Zuzia maruda do kwadratu jest,nie wiem ,moze przed okresem jest..ihhi
Wlasnie stoi nade mna i smeci straszliwie wora >:D Ale jak tylko odejde od kompa,to humorek jej powroci.

adusia0503 - widzisz jak fajnie,w koncu mala sie rozgada i bedzie Ci tak nadawac przez cale dni,ze bedziesz marzyla o tym aby miala wylacznik na plecach..heheh

busia_m - to rozmawa na dluzsza chwile,ale taki babsztyle spotyka sie czesto i nic tylko pocwiartowac.

Teraz uciekam.Pozdrawiam i sciskam.
Katka

cze

Cichutko tu u nas.Nie wiem czy uda mi sie wiele napisac,bo mala Z siedzi mi na kolanach i w kolko mi klika na klawiaturze.A jak jej pozowlilam pisac to oczywiscie nie chce >:D

adusia - BRAWO, zuch dziewczyna z Ciebie ..hihih..bardzo ladny suwaczek :)

U nas dzionek przebiegal w miare fajnie.Apetyt dopisuje,humorek z malymi przerwami rowniez,spacerek sie udal.Teraz pisze 1 palcem..wrrr...bo mala koniecznie musi mnie trzymac mnie za reke.

Od kilku dni bawimy sie w kolko w sklep,kupilam nawet malej dzisiaj,taki zestaw do zabawy w sklep.Skladaja sie na niego:koszyk sklepowy a w nim warztwka,jajka,kilebaski jakis sok itp/itd...mala zadowolona :)

Znowu wrocily do lask guziki,mala od kilku dni sie nimi chetnie bawi.

Wczoraj mialysmy z Zuzia poznac osobiscie Kasie - Slowiczka :) Pozdrowki,jak sie trzymacie?Udalo sie posprzatac zabawki. Zuzia caly czas opowiiada mi o tej wizycie.

Acha,od kilku dni Zuzia zyczy sobie,abym zakladala jej wszystkie spinki na glowe,wyglada normalnie jak w wianku..no ale coz...

Teraz koncze bo mala mi oderwie albo odgryzie rece zaraz ..wrr...a nie chce jako pani sklepowa inwentury robic...wrr....

Pozdrawiam Was i przywoluje do porzadku - pisac,pisac...
a Renee nie powinna juz wrocic?strasznie dlugo trwaja te jej 3 tygodnie... ;)

Dobra znikam.W ogole mala jakas ciepla mi sie wydaje musze jej temperature zmierzyc.W kolko mi sie ostatnio rozbiera,albo do pasa albo skarpetki,twierdzac,ze spocila sie..:)
No ale teraz juz na prawde koncze..

Papatki od Katki

hiiiihiii..nie dam Wam spokoju dzisiaj... ;D
mloda wlasnie przybila gwozdzia i spi... ;D

i co zadnej odpowiedzi nie ma??????????? :police:

dobra nie smece juz wiecej...
ale Zuzia chrapie..hiihihih..Wasze dziewczyny tez chrapia?

Katka

CZEŚĆ!
Ale tu pustki....
Moja Paula smęci dzisiaj niemiłosiernie....Zaraz ide ją kąpać i spać!
Katka! Moja Paula nie chce żadnej spinki!!!! Jak cokolwiek jej wepnę we włosy,to po kilku sekundach ląduje na podłodze. Czasem nawet krzyki temu towarzyszą....HA!
No. Właśnie ustawia mi wieże zklocków przed monitorem....
Pozdrawiam.

bry...
moja lubi spinki i jest do nich po prostu przyzwyczajona,urodzila sie na prawde z burza wlosow,i dosc wczesnie musialam jej podpinac wloski.
U nas dzionek mija calkiem przyjemnie, mala oglada teraz bajki,leci ,,Krecik",ktory sie jej podoba.
Poniewaz wczoraj zasnela bez kapieli,mylam ja dzisiaj rano.I mala sobie wymyslila,ze ma telewizor w wannie,i wlaczyla sobie pilotem bajke.Leciala ,,Pszczolka Maja" :) W ogole ma od pewnego czasu takie jazdy,ze wlancza i wylancza rozne rzeczy swoim wyimaginowanym pilotem.Zmienia np: swiatla na przejsciu dla pieszych...hihii

Mala juz przyszla do mnie,wiec bede zmykac.
adusia - na dlugo jedziecie do Polski,skad w ogole pochodzicie?

Milego dnia i sloneczka Wam zycze

Katka :)

reklama
Witaj Katka!!!
Moja właśnie smaruje sobie tost masłem.....ha!
Do Polski lecimy na trzy tygodnie! Mąż dostał dłuższy urlop i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Pochodzimy z Katowic. A Wy skąd?

Idę pomóc małej,bo chce serek na kanapkę....

Do góry