Magdalenka16
Fanka BB :)
Po kaszce jaglanej miał śluz w kupie i wymiotyA czemu nie możesz dać chrupka? Spróbuj jaglanej, nie powinny uczulac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po kaszce jaglanej miał śluz w kupie i wymiotyA czemu nie możesz dać chrupka? Spróbuj jaglanej, nie powinny uczulac
A na czym była kaszka? Na wodzie?Po kaszce jaglanej miał śluz w kupie i wymioty
To była kaszka jaglana holle. Nie gotowałam jej tylko na mleku neocate robiłam i łyżeczka podawałam.A na czym była kaszka? Na wodzie?
I sama gotowałam kaszę, a potem blendowalas?
To była kaszka jaglana holle. Nie gotowałam jej tylko na mleku neocate robiłam i łyżeczka podawałam.
Zrób sama. Mój syn tej z holle też nie jadł, ale jak sama gotowałam na wodzie i blendowalas z kawałkiem banana lub taktowanym jabłkiem to lubił jeść. Kasza jaglana ma dużo witamin. Jak nie dasz dużo wody to możesz ją w wodzie rozgotować lekko i potem zmielić. Podobnie robisz kaszkę ryżowa. Gotujesz ryż na miękko na wodzie i blendujesz. Jak chcesz na mleku, to dodaj mleko owsiane lub prawdziwe mleko kokosowe. Tylko mleko kokosowe trzeba rozcieńczać bo jest mocno intensywne w smaku. Spróbuj najpierw od kaszki na wodzie. Myślę, że twój synek już nie będzie jadł mleka, a zacznie stałe pokarmy. Moja dziewczynka też tak zrobiła. Któregoś dnia jak miała rok odmówiła mleka w ogóle, a typowego rozszerzania diety nie chciała. Ale jak dałam jej pomidorowa, to się zajadała. Może twój Skarbek też zacznie jeść od razu dania.To była kaszka jaglana holle. Nie gotowałam jej tylko na mleku neocate robiłam i łyżeczka podawałam.
Zrób sama. Mój syn tej z holle też nie jadł, ale jak sama gotowałam na wodzie i blendowalas z kawałkiem banana lub taktowanym jabłkiem to lubił jeść. Kasza jaglana ma dużo witamin. Jak nie dasz dużo wody to możesz ją w wodzie rozgotować lekko i potem zmielić. Podobnie robisz kaszkę ryżowa. Gotujesz ryż na miękko na wodzie i blendujesz. Jak chcesz na mleku, to dodaj mleko owsiane lub prawdziwe mleko kokosowe. Tylko mleko kokosowe trzeba rozcieńczać bo jest mocno intensywne w smaku. Spróbuj najpierw od kaszki na wodzie. Myślę, że twój synek już nie będzie jadł mleka, a zacznie stałe pokarmy. Moja dziewczynka też tak zrobiła. Któregoś dnia jak miała rok odmówiła mleka w ogóle, a typowego rozszerzania diety nie chciała. Ale jak dałam jej pomidorowa, to się zajadała. Może twój Skarbek też zacznie jeść od razu dania.
Dzisiaj od rana źle bo strzykawka go nie mogę nakarmić. Ma takie odruchy wymiotne.. Od wczoraj bardzo mu się cofa jedzenie że kaszle i krztusi sięJak u was dzisiaj?
Wiem, że ma alergię. Mój syn mógł jeść tylko 5 produktów przy rozszerzaniu diety. Wciąż łatwo nie jest choć ma przeszło 3 lata. Podałam jej produkty, które najczęściej pozostają neutralne.Tylko jej synek ma alergie na bardzo duzo produktów, pisała o tym wcześniej, wiec moze nie byc tak łatwo.
Nie miała bym nic przeciwko gdyby tak mi jadł. Ale za bardzo nie mogę sobie na to pozwolić bo nie wypróbowałam tych produktów. Wszystko co podałam do tej pory to uczulało goZrób sama. Mój syn tej z holle też nie jadł, ale jak sama gotowałam na wodzie i blendowalas z kawałkiem banana lub taktowanym jabłkiem to lubił jeść. Kasza jaglana ma dużo witamin. Jak nie dasz dużo wody to możesz ją w wodzie rozgotować lekko i potem zmielić. Podobnie robisz kaszkę ryżowa. Gotujesz ryż na miękko na wodzie i blendujesz. Jak chcesz na mleku, to dodaj mleko owsiane lub prawdziwe mleko kokosowe. Tylko mleko kokosowe trzeba rozcieńczać bo jest mocno intensywne w smaku. Spróbuj najpierw od kaszki na wodzie. Myślę, że twój synek już nie będzie jadł mleka, a zacznie stałe pokarmy. Moja dziewczynka też tak zrobiła. Któregoś dnia jak miała rok odmówiła mleka w ogóle, a typowego rozszerzania diety nie chciała. Ale jak dałam jej pomidorowa, to się zajadała. Może twój Skarbek też zacznie jeść od razu dania.